Ο Μένιος Φουρθιώτης σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη για την -πριν και μετά από τη Τζούλια- εποχή! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ο Μένιος Φουρθιώτης σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη για την -πριν και μετά από τη Τζούλια- εποχή!

Ο Μένιος Φουρθιώτης σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη για την -πριν και μετά από τη Τζούλια- εποχή!Ο Μένιος Φουρθιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «MEGA με ΜΙΑ», την Παρασκευή και μίλησε στον Μάρκο Σεφερλή για τα κιλά του, εξηγώντας πώς από την παχυσαρκία πέρασε στη νευρική ανορεξία, για την εποχή που ήταν μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου και για την εκπομπή του σήμερα στο Epsilon.
Όταν ξεκίνησε η συγκεκριμένη εκπομπή υπήρξαν άνθρωποι που αρνήθηκαν να της παραχωρήσουν συνέντευξη εξαιτίας του παρελθόντος του; «Την πρώτη χρονιά της εκπομπής αλλά και του καναλιού, τα όχι ήταν πολλά...
Ήξερα πολύ καλά τι είχα κάνει, γνώριζα ότι πριν καιρό αν σου έλεγαν το όνομά μου θα σκεφτόσουν να μιλήσεις στην εκπομπή - και είναι λογικό. 
Καταλαβαίνω και τους καλλιτέχνες, τους ηθοποιούς, όλους όσοι μιλήσανε, ότι χρειαζόντουσαν πρώτα χρόνο να γνωρίσουν μια άλλη εικόνα, να δουν τι είναι αυτό. Πέσαμε και σε διπλή συγκυρία. Δεν ήρθα στο Mega να κάνω μια εκπομπή και να υπάρχει η εγγύηση του σταθμού ότι θα ήταν όλα προσεγμένα. 
Ήταν ένα καινούργιο κανάλι, και με εμένα σε τέτοιο ρόλο δυσκόλεψαν τα πράγματα. Υπήρχαν πολλά όχι, αλλά οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες είχαν πολλή υπομονή ώστε να τους πείσουν να μιλήσουν».
Τι τον έκανε να αλλάξει για λίγο πορεία, δεδομένου ότι ήδη ασχολούνταν με τη δημοσιογραφία, και να αποφασίσει να μανατζάρει την Τζούλια Αλεξανδράτου; «Στη ζωή ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου έρθει. Σήμερα κάνουμε αυτό και αύριο κάτι άλλο. Όταν είσαι 20 χρονών, τα μυαλά είναι πάνω από το κεφάλι. 
Δεν σημαίνει ότι είναι και το μέλλον της ζωής σου. Όταν τα 100 και τα 500 ευρώ τα βλέπεις με διαφορά και έχεις ζήσει με λιγότερα και σου τυχαίνουν στιγμές που μπορείς να τα βγάλεις πολύ εύκολα από περίεργες καταστάσεις, όπως αυτές που είχαν γίνει με την Τζούλια, δεν σημαίνει ότι είναι και το μέλλον της ζωής σου. 
Βεβαίως, θεωρώ ότι όλα τα πράγματα γίνονται και από κει και πέρα αποφασίζεις αν συνεχίζεις ή πάμε και κάνουμε κάτι άλλο. (...) Η αναγνωρισιμότητα η τότε δεν ήταν ό,τι καλύτερο για κανέναν άνθρωπο που βρισκόταν σε εκείνη τη θέση. 
Είναι ένας τομέας της ζωής μου και ένα κομμάτι επαγγελματικό που δεν έχει καμία σχέση - το πριν από την Τζούλια και το μετά από αυτή. Όσο μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε νομίζω».
Για τη μάχη του μετα κιλά και τις διατροφικές διαταραχές: «Υπήρξα 150 κιλά. Έκανα λανθασμένη διατροφή και έτρωγα και σε λάθος ώρες. 
Δεν ασχολούμουν με την εικόνα μου. Μια μέρα είπα ότι θα αλλάξω 180 μοίρες τα πάντα, ότι θα γίνω αδύνατος, ότι θα αλλάξω και θα προσέξω τον εαυτό μου. Πέρα από την εικόνα, ήταν και θέμα υγείας. 
Από εκεί σταμάτησα να τρώω και πέρασα στο κομμάτι της νευρικής ανορεξίας και είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος. Πήγα στο άλλο άκρο και έκοψα το φαγητό “μαχαίρι”. Εκεί ξέφυγε το πράγμα. 
Ήταν λίγο συνειδητή η απόφασή μου γιατί ήταν τρόπος να τα χάσω εύκολα. Όταν έφτασα σε σημείο να βλέπω ότι ο εαυτός μου ξεφεύγει, άρχισα να ξαναπαίρνω τον έλεγχο».


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: