Ελένη Μενεγάκη: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη που κατάφερα να χαρίσω ένα παιδί στον Μάκη» | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ελένη Μενεγάκη: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη που κατάφερα να χαρίσω ένα παιδί στον Μάκη»

Το YOU -που πρώτο αποκάλυψε την τέταρτη εγκυμοσύνη της Ελένης- πάντα βρισκόταν διακριτικά στο πλευρό της και ενημέρωνε τους αναγνώστες του με έγκυρο ρεπορτάζ που αφορά για τη ζωή του πιο αγαπητού προσώπου τα τελευταία 20 χρόνια στην τηλεόραση.
Εκείνη είναι ευτυχισμένη αφού έχει  όλα όσα ονειρεύτηκε: Τα παιδιά της και τον άντρα της ζωής της… “Ο Μάκης μού άλλαξε τη ζωή, με έμαθε να ζω και να χαίρομαι τη στιγμή, είμαι πολύ ευτυχισμένη που κατάφερα να του χαρίσω αυτό το μωρό”, λέει η Ελένη σε κοντινά της πρόσωπα. 
Εκείνος κατάφερε να βγάλει την Ελένη από τα καλούπια του καθωσπρεπισμού και την έμαθε να αναπνέει ελεύθερη, να βρίσκει τη χαρά
στο λουλούδι του αγρού, στο άνθος της λεμονιάς, να χορεύει στην βροχή και στη ζεστή αγκαλιά του να κάνει όνειρα για την οικογένειά τους μπροστά στο αναμμένο τζάκι!
AGG_LIG_080_cover
“Από την πρώτη στιγμή και βλέποντάς πόσο αγαπά τα δικά της παιδιά, ήθελε να του κάνει το πιο πολύτιμο δώρο”, αποκαλύπτει φίλος του ζευγαριού στο YOU και συνεχίζει: “Η Ελένη πήρε το ρίσκο και στα 45 της χρόνια αποφάσισε να χαρίσει στον Μάκη αυτό το μωρό, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο που έχει μια εγκυμοσύνη σε αυτή την ηλικία. Αυτό το παιδί είναι η απόδειξη, η σφραγίδα μιας μεγάλης αγάπης, ενός μεγάλου έρωτα, μιας σχέσης δυνατής… με Happy End!
AGG_LIG_079


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: