Ετοιμάστε την και καλή σας όρεξη!
Υλικά
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο2 ξερά κρεμμύδια, σε ψιλά καρέ
4 παντζάρια (έτοιμα βρασμένα), κομμένα σε ροδέλες
200 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
1 χούφτα άνηθο, ψιλοκομμένο
αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Ρίχνετε σε ένα τηγάνι μέτριο το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς και να μαραθούν. Προσθέτετε τα παντζάρια, τη φέτα και τον άνηθο Κατόπιν, χτυπάτε τα αυγά σε ένα μπολ μαζί με αλάτι και πιπέρι και τα αδειάζετε στο τηγάνι.
Υλικά
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο2 ξερά κρεμμύδια, σε ψιλά καρέ
4 παντζάρια (έτοιμα βρασμένα), κομμένα σε ροδέλες
200 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
1 χούφτα άνηθο, ψιλοκομμένο
αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Ρίχνετε σε ένα τηγάνι μέτριο το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς και να μαραθούν. Προσθέτετε τα παντζάρια, τη φέτα και τον άνηθο Κατόπιν, χτυπάτε τα αυγά σε ένα μπολ μαζί με αλάτι και πιπέρι και τα αδειάζετε στο τηγάνι.
Τηγανίζετε την ομελέτα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσέχοντας να ψηθεί καλά από κάτω. Γυρίζετε προσεκτικά την ομελέτα και ψήνετε για λίγο.