6 χτενίσματα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτή την εποχή | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

6 χτενίσματα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτή την εποχή

6 χτενίσματα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτή την εποχήΜιας και μπήκε η άνοιξη, μία ανανέωση στα μαλλιά σου επιβάλλεται κι έτσι δεν έχεις παρά να κάνεις μία mini έρευνα για τις τάσεις που επικρατούν. 
Αν δεν θέλεις να αλλάξεις χρώμα ή κούρεμα, μπορείς να πετύχεις τα πιο κομψά και μοντέρνα χτενίσματα που ταιριάζουν στην εποχή.
Ανάλαφρες μπούκλες, πλεξούδες που είναι ιδανικές για bohemian εμφανίσεις, κοτσίδες και κομψοί κότσοι ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο τα καθημερινά looks σου.
Εμείς ρίξαμε μια ματιά στα χτενίσματα που λανσάρουν κατά καιρούς οι αγαπημένες μας celebrities και σου δίνουμε τις καλύτερες ιδέες.

Έχεις μακριά μαλλιά και θέλεις να δημιουργήσεις ένα κομψό αλλά μοντέρνο χτένισμα. Χώρισε τα μαλλιά σου στη μέση και στη συνέχεια, μάζεψε τα μισά σε μία καλοσχηματισμένη πλεξούδα.

Έχεις μεσαίο καρέ; Δημιούργησε ανάλαφρες μπούκλες με το σίδερο για τα μαλλιά και χρησιμοποίησε λίγη λακ για καλύτερο κράτημα. Το χτένισμα που ταιριάζει στα περισσότερα σχήματα προσώπου σου δίνει απίστευτες δυνατότητες και επιλογές.


Το χτένισμα που θα δοκιμάσουμε σίγουρα αυτή την άνοιξη!
Πλεξούδα και σινιόν μαζί σε ένα πρωτότυπο και ρομαντικό χτένισμα. Είναι πολύ πιο εύκολο απ’ ότι φαίνεται και μπορείς να το φτιάξεις ακόμη και μόνη σου. Ξεκίνησε μία γαλλική πλεξούδα στα αριστερά και άλλη μία στα δεξιά. Στερέωσε στο κάτω μέρος και τις δύο πλεξούδες σχηματίζοντας έναν κομψό χαμηλό κότσο.

Θέλεις να πετύχεις ένα ανάλαφρο και μοντέρνο χτένισμα για τις βραδινές και πιο formal εμφανίσεις σου; Μερικές μπούκλες που μοιάζουν φυσικές και χωρίστρα στο πλάι δημιουργούν το πιο καλόγουστο και περιποιημένο αποτέλεσμα.

Αποφάσισες να αντιγράψεις το extreme pixie haircut της Scarlett Johansson; Να, πώς θα χτενίζεις τα μαλλιά σου, αντί να κάνεις χωρίστρα στη μέση. Τράβηξέ τα όλα προς τα πίσω και χρησιμοποίησε ένα προϊόν για λάμψη και κράτημα.

Μακρύ καρέ και χωρίστρα στο πλάι; Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά για να εντυπωσιάσεις με το χτένισμά σου. Καμιά φορά τα πιο απλά είναι τα καλύτερα!


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: