50 shades of Grey: Οι απαντήσεις για τις «ακατάλληλες» σκηνές! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

50 shades of Grey: Οι απαντήσεις για τις «ακατάλληλες» σκηνές!

50 shades of Grey: Οι απαντήσεις για τις «ακατάλληλες» σκηνές!Σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του περιοδικού «People» οι απορίες που δημιούργησε η πολυσυζητημένη ταινία είναι πολλές -έτσι δίνει απάντηση στις πιο βασικές, ξαφνιάζοντάς μας με κάποιες απαντήσεις- ενώ παρουσιάζει και μερικά πολύ ενδιαφέροντα δεδομένα.

Δες λοιπόν τι αποκαλύπτει το «People» σχετικά!

Μπορείς να τραυματιστείς σε ένα ερωτικό παιχνίδι bondage;
Ίσως και να συμβεί, αλλά αυτό σημαίνει πως οι εμπλεκόμενοι δεν ξέρουν ακριβώς τι κάνουν. «Ξέρω μια περίπτωση που κάποιος δέθηκε τόσο λάθος, που αυτό το προκάλεσε νευρολογικό πρόβλημα» σχολιάζει η ειδική εκπαιδεύτρια S&M Allena Gabosh. «Βέβαια, αυτό είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο. 


Η μόνη επίπτωση που μπορεί να έχει το bondage είναι κάποιες μελανιές κι αυτό απλά σημαίνει πως πέρασες καλά» συμπληρώνει. 

Σύμφωνα με τα στατιστικά, οι τραυματισμοί από sex toys διπλασιάστηκαν από το 2007 στις ΗΠΑ, με τη μεγαλύτερη αύξηση το 2011, όταν εκδόθηκαν το 50 Αποχρώσεις του Γκρι. Συχνότερη αιτία τραυματισμού; Αφαίρεση... ξένου σώματος.

Σε ένα ερωτικό παιχνίδι εξουσίας υπογράφονται συμβόλαια και στην πραγματική ζωή;
Κάποιες φορές συμβαίνει κι αυτό. «Eίναι κάτι σαν επίσημη ένδειξη αμοιβαίας συναίνεσης» λέει ο Will Frederick από το Σιάτλ στο αμερικανικό People, καθώς ο ίδιος έχει πάντα το ρόλο του «κυρίαρχου» στα ερωτικά παιχνίδια, διευκρινίζοντας: «Όλο αυτό δεν έχει κάποιο νομικό χαρακτήρα, βέβαια, δίνει απλά ένα σασπένς στα προκαταρκτικά.

Tι είναι αυτό που κάνει κάποιους φανατικούς του bondage;

«Έχει να κάνει με το γεγονός πως ξυπνάς κι άλλες αισθήσεις πέρα από τις συνηθισμένες», λέει ο Will Fredericks. «Δεν αναζητώ το λόγο που με ελκύει το BDSM, γιατί αυτό θα σήμαινε πως νιώθω πως μου συμβαίνει κάτι που θα έπρεπε να θεραπεύσω. Η ζωή μου είναι απόλυτα φυσιολογική. Όμως, όποιοι έχουν ένα πιο βίαιο παρελθόν, όπως ο Christian Grey στην ταινία, καλό είναι να κάνουν μια σχετική θεραπεία πριν αποφασίσουν να γίνουν kinky».


Είναι εντελώς γυμνός ο Dornan στα γυρίσματα;

Η απάντηση είναι όχι. Ο ίδιος αποκαλύπτει πως φορούσε ένα σπασουάρ στο χρώμα του δέρματος σε όλες τις σκηνές.

Ντουμπλαρίστηκαν σε σκηνές η Dakota Johnson και ο Jamie Dornan;
Όχι, είναι σε όλες τις σκηνές οι ίδιοι, με εξαίρεση μια κοντινή σκηνή μαστιγώματος με τα οπίσθια της Dakota. «Δεν ήταν δικά μου τα οπίσθια, γιατί δεν ήθελα να με χτυπήσουν με ζώνη» παραδέχτηκε σε συνέντευξή της.

Τι άλλαξε κατά τη μεταφορά του βιβλίου σε ταινία;
Κάποιοι fans μιλούν για την «εξαφάνιση» στη μεταφορά στην ταινία ενός μάλλον «άσεμνου» sex toy, αλλά και χαρακτήρων όπως ο αδελφός της συγκατοίκου της Ana. Κάποιοι άλλοι θα ήθελαν να δουν και την περίφημη σκηνή με το ταμπόν –«δεν υπήρξε καν συζήτηση να συμπεριληφθεί» ξεκαθαρίζει η σκηνοθέτις Sam Taylor-Johnsonστο Variety. Επίσης, η Ana τελικά ξέρει να στέλνει e-mail.



Θα υπάρξει δεύτερο μέρος;

Επισήμως δεν έχει δοθεί το πράσινο φως για δεύτερο μέρος, αλλά δεδομένου ότι το πρώτο Σαββατοκύριακο της προβολής η ταινία έφερε 243 εκατ. δολάρια παγκοσμίως, κάτι μας λέει πως η Ana και ο Christian θα έχουν και νέες περιπέτειες. Οι πρωταγωνιστές έχουν ήδη υπογράψει για τη συνέχεια, όχι όμως και η σκηνοθέτις.

Τι λένε οι οικογένειες της Johnson και του Dornan για την ταινία;
«Είμαστε και οι δύο πολύ περήφανοι για την κόρη μας» είπαν στο People η Melanie Griffith και o Don Johnson (αν και η ίδια η Dakota έλπιζε να μην τη δουν – «είναι ακατάλληλη!» δήλωσε στο Glamour). O Dornan είπε πως η γυναίκα του, ηθοποιός Amelia Warner, δεν θα έβλεπε την ταινία, αλλά δεν θα είχε πρόβλημα να τη δει η κόρη του, Dulcie, όταν γίνει 18. «Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από τα οποία θα ήθελα να την προστατεύσω από το να δει τον μπαμπά της σε σέξι σκηνές».



Μερικά ακόμα ενδιαφέροντα facts

-92% αύξηση στις πωλήσεις sex toys σχετικά με το bondage σημείωσε το κατάστημα Babeland στη Νέα Υόρκη από τις αρχές Φεβρουαρίου.

-18.06 λεπτά και δευτερόλεπτα σκηνών σεξ έχει η 125 λεπτών ταινία.

-19 φορές δαγκώνει η Ana το κάτω χείλος της κατά τη διάρκεια της ταινίας.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: