Εurovision 2015: Αυτός είναι ο λόγος που η Μαίρη Συνατσάκη δεν μπορεί να παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Εurovision 2015: Αυτός είναι ο λόγος που η Μαίρη Συνατσάκη δεν μπορεί να παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό!

Εurovision 2015: Αυτός είναι ο λόγος που η Μαίρη Συνατσάκη δεν μπορεί να παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό!Τι έχει συμβεί με την παρουσιάστρια του Αντ1;
Εδώ και λίγες μέρες, έχει γίνει γνωστό πως η Ντορέτα Παπαδημητρίου και η Μάρη Συνατσάκη θα είναι οι παρουσιάστριας του Ελληνικού τελικού της Eurovision. 
H επιλογή των δυο γυναικών χαρακτηρίστηκε από όλους ως ιδανική, καθώς και οι δυο διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία, είναι φρέσκα και αγαπημένα πρόσωπα του τηλεοπτικού κοινού κι έχουν και τρομερή χημεία μεταξύ τους. Ωστόσο λογάριαζαν χωρίς τον ..ξενοδόχο...
Σύμφωνα με πληροφορίες του toratora.gr, η Μαίρη Συνατσάκη, δεν μπορεί να βρεθεί στο stage, τη βραδιά του Ελληνικού τελικού. Και παρά το γεγονός πως η παρουσιάστρια αποδέχτηκε την πρόταση του Mad με μεγάλη χαρά, τελικά δε θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο “κάλεσμα”.
Ο λόγος είναι καθαρά πρακτικός, αφού η Μαίρη από πέρσι ανήκει στο δυναμικό του Αντ1 με αποκλειστικό κλειστό συμβόλαιο και έτσι θα πρέπει και οφείλει να ενημερώνει το κανάλι για οποιαδήποτε επαγγελματική της κίνηση, εκτός καναλιού εγκαίρως.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στη συγκεκριμένη περίπτωση και σε ότι αφορά την παρουσία της Μαίρης στην βραδιά του Ελληνικού τελικού, η παρουσιάστρια δεν ενημέρωσε τους υπεύθυνους του καναλιού, νομίζοντας πως το Mad είχε ενημερώσει το κανάλι του Αμαρουσίου.
Κάτι τέτοιο όμως δεν είχε συμβεί και έτσι οι υπεύθυνοι του Αντ1 , δεν γνώριζαν τίποτα για τα σχέδια του Μad με την Μαίρη, κάτι που έμαθαν πριν λίγες ώρες και έτσι ματαιώνεται η συγκεκριμένη συνεργασία.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: