H «νέα Kate Middelton» είναι από τη Σουηδία! Ο γάμος με γαλαζοαίματο και το παρελθόν της σε ριάλιτι | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

H «νέα Kate Middelton» είναι από τη Σουηδία! Ο γάμος με γαλαζοαίματο και το παρελθόν της σε ριάλιτι

H «νέα Kate Middelton» είναι από τη Σουηδία! Ο γάμος με γαλαζοαίματο και το παρελθόν της σε ριάλιτιΗ Σοφία Χέλκβιστ είναι η «νέα Kate Middelton» όπως την χαρακτηρίζουν στη Σουηδία. 

Ο λόγος; Από κορίτσι της διπλανής πόρτας σε λίγο καιρό μέλλουσα πριγκίπισσα!

Στη Σουηδία έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι «Paradise Hotel» όπου κυκλοφορούσε ημίγυμνη, κολάζοντας τον αντρικό πληθυσμό, τώρα η 29χρονη Σοφία είναι η αγαπημένη του πρίγκιπα Κάρολου

Φιλίππου και όπως ανακοινώθηκε τα πράγματα μεταξύ τους είναι σοβαρά και ετοιμάζονται να παντρευτούν!


 
Σύμβουλοι, μοδίστρες και κομμώτριες από το παλάτι ανέλαβαν να κάνουν την Σοφία από σέξι κορίτσι, μέλλουσα πριγκίπισσα και τα κατάφεραν!

«Πολλά έχουν γραφτεί όλα αυτά τα χρόνια και όχι μόνο μετά τον αρραβώνα μας. Για μένα, όλα αυτά είναι βαρετά. Έγιναν πριν από δέκα χρόνια, η ζωή μου προχώρησε! Αλλά δεν μετανιώνω, οι εμπειρίες καθορίζουν τον άνθρωπο», είπε η μέλλουσα σύζυγος του 35χρονου πρίγκιπα, τρίτου στη σειρά διαδοχής, με τον οποίο γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε σε τουριστικό θέρετρο.


Ο πριγκιπικός γάμος έχει οριστεί να γίνει τον Ιούνιο που μας έρχεται με την εικόνα της 29χρονης να έχει αλλάξει άρδην.

Η αλλαγή της μάλιστα μοιάζει καταπληκτικά με την εικόνα της Δούκισσας του Cambridge Kate Middleton. Δύο από τους πιο έμπιστους ανθρώπους του παλατιού, η Μπάρμπο Έχνμπομ και η Άλις Βαχτμάιστερ, ανέλαβαν να της κάνουν μαθήματα για την ιστορία της Σουηδίας και την γενεαλογία της βασιλικής οικογένειας, η κόμισσα Αλίκη, που υπηρετεί στο παλάτι από τα ‘70s, της έκανε εντατικά μαθήματα καλής συμπεριφοράς και η στυλίστρια Καμίλα Άστραντ αναμόρφωσε το στυλ της, ενώ της αφαίρεσε το σκουλαρίκι από τον αφαλό και το τατουάζ που είχε στο δεξί της χέρι!




Πλέον, η Σοφία συνοδεύει τον αγαπημένο της σε κάθε εκδήλωση, όπως για παράδειγμα στην απονομή των βραβείων Νόμπελ και έχει αναπτύξει πλούσια φιλανθρωπική δραστηριότητα σε τομείς όπως οι δράσεις κατά του AIDS και η «μάχη» κατά της κακοποίησης των γυναικών. 



Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: