Λατρεύεις το πουά; Ανακάλυψε πως θα το φορέσεις σωστά | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Λατρεύεις το πουά; Ανακάλυψε πως θα το φορέσεις σωστά

Λατρεύεις το πουά; Ανακάλυψε πως θα το φορέσεις σωστάΑν μου ζητούσαν να επιλέξω το αγαπημένο μου διαχρονικό μοτίβο, χωρίς δεύτερη σκέψη θα διάλεγα το πουά. 
Ούτε καρό, ούτε floral, ούτε ψαροκόκαλο. Το πουά είναι όσο girly και θηλυκό πρέπει, φοριέται όλες τις εποχές του χρόνου και το καλύτερο είναι πως η ποικιλία του είναι μεγάλη.
Είτε επιλέγεις χρώμα, είτε ασπρόμαυρα κομμάτια για το καθημερινό σου ντύσιμο, τα πουά μοτίβα θα σου χαρίσουν μερικές παιχνιδιάρικες πινελιές που θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο κάθε σύνολό σου. 
Επιπλέον, μπορείς να δοκιμάσεις να συνδυάσεις περισσότερα από ένα πουά μοτίβα στο ίδιο outfit και γιατί όχι, να χρησιμοποιήσεις το pattern τόσο σε ρούχα όσο και σε αξεσουάρ...
Θα μου πεις πως είναι υπερβολή, αλλά θα σου απαντήσω πως αν μπορείς να υποστηρίξεις ένα τέτοιο σύνολο σίγουρα θα πάρεις extra πόντους.
Διάλεξε κλασικά ασπρόμαυρα πουά αν προτιμάς τα πιο “αυστηρά” σύνολα, ενώ αν σου αρέσουν οι έντονες αντιθέσεις προτίμησε πιο φωτεινά χρώματα. Θα βρεις το αγαπημένο σου μοτίβο σε φούστες, φορέματα, παντελόνια, σακάκια και μπουφάν, αλλά και σε παπούτσια, τσάντες και κασκόλ.
Πάρε ιδέες από τα πιο μοντέρνα looks με πουά κομμάτια και δημιούργησε κι εσύ τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις για κάθε ώρα της μέρας.



Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: