5 συμβουλές μαγειρικής που δεν έχεις ξανακούσει! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

5 συμβουλές μαγειρικής που δεν έχεις ξανακούσει!

μερικά υπέροχα tips

Για κάθε μαγείρισσα που θέλει το καλύτερο στη κουζίνα της και στα φαγητά της, βρήκαμε μερικά υπέροχα tips για να ακολουθήσει!!!

- Ποτέ μην σπας τα αυγά πάνω σε καμπυλωτή επιφάνεια, όπως είναι τα πιάτα ή ένα μπολ. Σπάσε τα αυγά πάνω σε λείες επιφάνεις για να αποφύγεις να πέσουν τσόφλια μέσα στο πιάτο σου...- Πριν κάνεις μία συνταγή που βρήκες στο ίντερνετ, διάβασε τα σχόλια που γράφουν άλλοι χρήστες που δοκίμασαν τη συνταγή. Θα σε σώσει από πολλά λάθη που θα έκανες.

- Όταν κάνεις ψητό κρέας, μαρινάρισέ το για 10 λεπτά αφού το έχεις ψήσει, και όχι πριν. Έτσι θα προσθέσεις πολύ μεγαλύτερη γεύση στο φαγητό σου.

- Πρόσθεσε καυτή σως στην πίτσα που περίσσεψε. Αυτό θα κάνει την πίτσα σου ακόμα πιο νόστιμη την άλλη μέρα και επίσης η καυτή σως θα την κρατήσει φρέσκια για πιο πολλές ώρες.

- Μην πετάς τις φλούδες από τυρί! Ρίξε ένα κομμάτι μέσα στη σούπα σου, άστην λίγη ώρα και μετά αφαίρεσέ την! Θα προσθέσει μοναδική γεύση στο πιάτο σου.

filenades


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: