Άρης Πλασκασοβίτης: «Είναι σοκαριστικό να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας»! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Άρης Πλασκασοβίτης: «Είναι σοκαριστικό να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας»!

ϊσως, να το πήρε πάνω του με τη ξαφνική δημοσιότητα και να έκανε λάθη παραδέχεται σε συνέντευξη του στο περιοδικό ΕΓΩ weekly ο Άρης Πλασκασοβίτης που αρχικά γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στο Greek Idol, ενώ πέρσι αναδείχθηκε με τις μεταμφιέσεις του στο «Your Face Sounds Familiar».

Για τα λάθη που έκανε τη στιγμή που κέρδισε απότομη δημοσιότητα, δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός:
«Δεν χειρίστηκα καθόλου σωστά τότε την απότομη δημοσιότητα. Ενθουσιάστηκα υπερβολικά. Έκανα σαν μωρό παιδί, επειδή ξαφνικά έγινα γνωστός από το πουθενά», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε «Ήμουν ένα εφήμερο προϊόν που πουλούσε. Πάνω στην ανυπομονησία μου, εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους, έκανα λάθος επιλογές, πήρα βιαστικές αποφάσεις… Δεν είναι ότι χαντακώθηκα, αλλά έχασα πολύτιμο χρόνο. Κάθε εμπόδιο όμως για καλό, όπως λένε».

Για τη σεξουαλικότητά του, ο ίδιος δήλωσε με παράπονο: «Είναι σοκαριστικό, επώδυνο και ψυχοφθόρο (να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας). Γι’ αυτό και σταμάτησα να το κάνω. Για ποιο λόγο να αποδεικνύω στον καθένα το τι είμαι;».


Σου άρεσε;

Σχολίασε