Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η παρουσιάστρια που θα την αντικαταστήσει όταν φύγει για να γεννήσει! (video) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η παρουσιάστρια που θα την αντικαταστήσει όταν φύγει για να γεννήσει! (video)

Στο πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη, όταν θα χρειαστεί να απουσιάσει από την εκπομπή της προκειμένου να φέρει στον κόσμο στο τέταρτο παιδί της, αναφέρθηκε η ομάδα του «Πρωινού» την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Γιώργου Λιάγκα, η παρουσιάστρια θα γεννήσει γύρω στον Μάρτιο και θα χρειαστεί να λείψει για, τουλάχιστον, τέσσερις εβδομάδες. Έτσι, κάποια άλλη παρουσιάστρια του σταθμού θα την αντικαταστήσει για όσο χρειαστεί...
Όπως χαρακτηριστικά είπε, αν δεν την αντικαταστήσει μόνο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τότε θεωρεί ότι, στις τέσσερις εβδομάδες απουσίας της, στην θέση της «ωραίας Ελένης» θα καθίσουν εναλλάξ ανά μια εβδομάδα η Βίκυ Χατζηβασιλείου με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και για δύο εβδομάδες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Ωστόσο, ο ίδιος θεώρησε απίθανο το σενάριο να αναλλάβει την παρουσίαση της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου και η Ελένη Τσολάκη, ενώ οι συνεργάτες του απέκλεισαν το ενδεχόμενο να βρεθεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην θέσης της παρουσιάστριας της εκπομπής «Ελένη».


Σου άρεσε;

Σχολίασε