Ελληνίδα μοντέλο: «κάτι κοριτσάκια πουλούσαν το κορμί τους και έλεγαν πως έκαναν μόντελινγκ» «Άλλο μόντελινγκ και άλλο βίζιτα» | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ελληνίδα μοντέλο: «κάτι κοριτσάκια πουλούσαν το κορμί τους και έλεγαν πως έκαναν μόντελινγκ» «Άλλο μόντελινγκ και άλλο βίζιτα»

Ελληνίδα μοντέλο: «κάτι κοριτσάκια πουλούσαν το κορμί τους και έλεγαν πως έκαναν μόντελινγκ»Χείμαρρος ήταν σε συνέντευξη που έδωσε η Ρέα Τουτουντζή, η οποία απάντησε σε εκείνους που κακοχαρακτηρίζουν τα μοντέλα!
«Yπάρχουν ναρκωτικά μόνο στη μόδα και όσοι ανήκουν εκεί είναι εθισμένοι; Υπάρχει δηλαδή πορνεία αποκλειστικά στο
μόντελινγκ; Αυτή την εικόνα την έβγαλαν κάτι κοριτσάκια που δε μπορούσαν να δηλώσουν πως πουλούσαν το κορμί τους και έλεγαν πως κάνουν μόντελινγκ άλλο όμως μόντελινγκ και άλλο βίζιτα», αποκάλυψε η ίδια και πρόσθεσε: «είναι άδικο να υπάρχει αυτή η μομφή για ένα επάγγελμα που είναι πολύ απαιτητικό! Είναι άδικο, γινόταν τότε και γίνεται και τώρα».
Παράλληλα, το μοντέλο δήλωσε πως πήρε την απόφαση να αποσυρθεί για να δώσει χώρο σε νεότερους ανθρώπους: «πρέπει να ξέρει κανείς τη στιγμή που πρέπει να ρίξει αυλαία και να δοκιμαστεί σε καινούργια νερά».


Σου άρεσε;

Σχολίασε