Δεν παντρεύονται… ακόμα! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Δεν παντρεύονται… ακόμα!

Χαλαροί και ευδιάθετοι απόλαυσαν ολιγοήμερες διακοπές στην Κύπρο πριν από λίγες εβδομάδες.Οι φήμες για την on stage πρόταση γάμου του τραγουδιστή στην Αυστραλία προς την αγαπημένη του και η σχέση τους.
Στις 29 Αυγούστου το 2010 το περιοδικό Βeautiful people, Κύπρου σας επιβεβαίωσε σε πανελλήνια αποκλειστικότητα το μεγάλο ειδύλλιο του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια.
Σήμερα τέσσερα χρόνια μετά σας επιβεβαιώνει ότι οι δύο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ζουν σαν παντρεμένοιαλλά δεν τους πέρασε από το μυαλό, προς το παρόν τουλάχιστον, να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας...
Κοντινό πρόσωπο από περιβάλλον του ζευγαριού διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον αγαπημένο Κύπριο καλλιτέχνη να έκανε πρόταση γάμου στην παρουσιάστρια σε συναυλία του στην Αυστραλία.
«Ήμουν μαζί τους, συνεχώς, πρόταση γάμου να γίνεται on stage δεν άκουσα, γιατί δεν έγινε ποτέ. 
Διερωτόμαστε καμιά φορά γιατί γράφονται όλα αυτά τα πράγματα», μας ανέφερε η πηγή μας, η οποία μάλιστα μας ανέφερε πως τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο Μιχάλης απολάμβανε τη συντροφιά της οικογένειας του στην Κύπρο, ενώ η αγαπημένη του επέστρεψε στις υποχρεώσεις της στην Ελλάδα. 
«Είναι αστεία αυτά τα πράγματα να γράφονται επειδή κάποιοι θέλουν να πωλήσουν φυλλάδες» μας ανέφερε.
Οι φήμες
Σε ελληνικά έντυπα είχε γραφτεί πως ο τραγουδιστής ενώπιον τριών χιλιάδων θαυμαστών του σε μια συναυλία του έγιναν μάρτυρες του ευχάριστου γεγονότος. 
Ο τραγουδιστής άρχισε να τραγουδά το τραγούδι του Παύλου Σιδηρόπουλου «Να μ’ αγαπάς» και να λέει «Το αφιερώνω στη γυναίκα της ζωής μου. Είναι εδώ. Θα με παντρευτείς επιτέλους;». Ο κόσμος έψαχνε να εντοπίσει τη Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ εκείνη σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της φανερά συγκινημένη είπε το «ναι».
Η σχέση…
Τα τέσσερα χρόνια σχέση, το γεγονός ότι όλοι γνωρίζουν πόσο ερωτευμένοι είναι, οδηγεί τους δημοσιογράφους να κάνουν συνεχώς ερωτήσεις για το πότε θα φάμε… κουφέτα. 

Ζέτα και Μιχάλης κρατάνε πολύ χαμηλούς τόνους για την προσωπική τους ζωή και δεν έκαναν ποτέ καμία προσπάθεια να «εμπορευματοποιήσουν» τη σχέση τους, η οποία βασίζεται σεειλικρίνεια, κατανόηση, αγάπη, σεβασμό και θαυμασμό.


Σου άρεσε;

Σχολίασε