Στην αγκαλιά της Ζέτας με γκολάρα - Check-in από τη sexy Ζέτα στον Ταχτσίδη | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Στην αγκαλιά της Ζέτας με γκολάρα - Check-in από τη sexy Ζέτα στον Ταχτσίδη

Να τα και τα ντοκουμέντα! Πρώτη η «Espresso» έφερε στο φως της δημοσιότητας την προηγούμενη εβδομάδα το φρέσκο και πολύ καυτό ειδύλλιο της Ζέτας Θεοδωροπούλου με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Πρώτοι δημοσιεύουμε σήμερα και τα αδιάψευστα φωτογραφικά πειστήρια του έρωτά τους! 
Μετά το απίθανο γκολ που πέτυχε προχθές ο ποδοσφαιριστής της ιταλικής Βερόνα στο ματς με την Κάλιαρι, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του, πήρε το πρώτο αεροπλάνο και «πέταξε» στην Ελλάδα και την αγκαλιά της αγαπημένης του...
Μάλιστα, ο ενθουσιασμός του ήταν τέτοιος, που έκανε γνωστή την πληροφορία του ταξιδιού του στα πάτρια εδάφη από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.
Η Ζέτα, που το βράδυ του Σαββάτου πανηγύρισε μέσω facebook για το γκολ του καλού της, τον υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» νωρίς το μεσημέρι της επόμενης μέρας. 
Ηταν λίγο μετά τις 12.00 όταν ο φακός της «Espresso» απαθανάτισε το γνωστό μοντέλο έξω από το κτίριο των αφίξεων. Λίγο αργότερα... τσουπ, να τος και ο διεθνής άσος. Η εκρηκτική Ζέτα έπεσε στην αγκαλιά του και φιλήθηκαν με πάθος. 
Αμέσως μετά ο Παναγιώτης φόρτωσε τις αποσκευές του στην ασημί Mercedes SLK της συντρόφου του και αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση, προστατευμένοι πίσω από τα φιμέ τζάμια του οχήματος.
Θυμίζουμε ότι η Θεοδωροπούλου και ο Ταχτσίδης ήρθαν κοντά πριν από περίπου έναν μήνα, ενώ το ρομαντικό μυστικό τους διέρρευσε σχετικά πρόσφατα, έπειτα από το ταξίδι που έκανε εκείνη στην Ιταλία προκειμένου να τον συναντήσει. 
Ακολούθησε η επίσκεψη-εξπρές του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και η κοινή, πλην όμως διακριτική εμφάνισή τους σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. 
Το σίγουρο σε κάθε περίπτωση είναι πως η Ζέτα έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα γούρικη για τον Παναγιώτη. Ο διεθνής άσος... πετάει στα ιταλικά γήπεδα από τη μέρα που τη γνώρισε, σκοράροντας τόσο στον αγώνα της Βερόνα με την Τζένοα όσο και προχθές με την Κάλιαρι. 
Μάλιστα, το προχθεσινό γκολ είχε ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς ήταν εκείνο που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

espressonews.gr



Σου άρεσε;

Σχολίασε