Πουλόβερ: Η καυτή τάση από τις πασαρέλες ως τον δρόμο -Ετσι τα φόρεσαν οι ομορφότερες γυναίκες του κόσμου [εικόνες] | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Πουλόβερ: Η καυτή τάση από τις πασαρέλες ως τον δρόμο -Ετσι τα φόρεσαν οι ομορφότερες γυναίκες του κόσμου [εικόνες]

Πουλόβερ: Η καυτή τάση από τις πασαρέλες ως τον δρόμο -Ετσι τα φόρεσαν οι ομορφότερες γυναίκες του κόσμου [εικόνες]Zεστό, μαλακό, απαλό, άνετο και ταυτόχρονα αισθησιακό, συνυφασμένο με τη γυναικεία θυληκότητα. 

Ο λόγος για το πουλόβερ, που φέτος το είδαμε παντού, σε όλες τις μεγάλες επιδείξεις μόδας, είτε με σκισμένα τζιν, είτε με υπέροχες φούστες με παγέτες...
Από το κλασικό V, στο πουλόβερ και στις ζακέτες, δεν θα λείψουν και φέτος από τις γυναικείες γκαρνταρόμπες.

(Μπριζίτ Μπαρντό)
Οσοι πιστεύουν πως τα πουλόβερ και οι ζακέτες κρύβουν το γυναικείο σώμα κάνουν λάθος. Το αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες που θα δείτε εδώ. Αντιθέτως, αν το πουλόβερ είναι από κασμίρ ή ανκορά, τότε είναι απολύτως αισθησιακό.
(Μέριλιν Μονρόε)
Φαρδιά, μακριά, με τον ένα ώμο έξω και με κολλάν ή στενό τζιν κάτω, λεπτό με απαλή υφή φορεμένο με μια υπέροχη δερμάτινη φούστα, ή μια φούστα στολισμένη με παγέτες, με flare τζιν πιασμένο πρόχειρα μέσα από τη ζώνη, μπορεί να μεταρφώσει κάθε στυλ, προσφέροντας ταυτόχρονα ζεστασιά.
Το θρυλικό σούπερ μόντελ Κρίστι Τέρλινγκτον
Ναστάζια Κίνσκι
Το σούπερ μόντελ Κάρλι Κλος
Δεξιά η μοναδική Αντζέλικα Χιούστον
Τζέιν Φόντα
Φρανσουά Χάρντι
Το μοντέλο-θρύλος Λετίσια Κάστα
street fashion
street fashion




Σου άρεσε;

Σχολίασε