Οργή και βίαια επεισόδια στη Γαλλία για τον θάνατο 21χρονου διαδηλωτή -Συγκρούσεις όλη τη νύχτα σε 6 πόλεις [εικόνες] | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Οργή και βίαια επεισόδια στη Γαλλία για τον θάνατο 21χρονου διαδηλωτή -Συγκρούσεις όλη τη νύχτα σε 6 πόλεις [εικόνες]

Οργή και βίαια επεισόδια στη Γαλλία για το θάνατο 21χρονου διαδηλωτή - ΣυγκρούσεΟ θάνατος του 21χρονου Ρεμί Φρεζ, έπειτα από συγκρούσεις διαδηλωτών με την Αστυνομία στην πόλη Γκαγιάκ, έχει προκαλέσει την οργή χιλιάδων Γάλλων, οι οποίοι προκάλεσαν επεισόδια όλη τη νύχτα σε έξι γαλλικές πόλεις.

Ναντ, Στρασβούργο, Ρεν, Μπρεστ, Μασσαλία και Παρίσι ξαγρύπνησαν έπειτα από τις οδομαχίες διαδηλωτών με τις αστυνομικές δυνάμεις...
Ο θάνατος του 21χρονου Ρεμί στις συγκρούσεις της Κυριακής προκάλεσε έντονες αντιδράσεις για την αντιμετώπιση της πορείας από την Αστυνομία, ενώ θέση πήρε και ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Μπερνάρ Καζνέβ, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του για το τραγικό συμβάν, τονίζοντας ότι θα υπάρξει άμεσος καταλογισμός ευθυνών και τιμωρία των ενόχων.

Στην πόλη Γκαγιάκ τις τελευταίες μέρες είχαν ξεκινήσει διαδηλώσεις για την κατασκευή ενός φράγματος νερού, το οποίο θα έχει όγκο 1,5 εκ. κυβικών μέτρων.











Πηγή: iefimerida.gr 


Σου άρεσε;

Σχολίασε