Υπήρξε η απόλυτη star της πασαρέλας και 2 χρόνια μετά αναγνωρίζεται με δυσκολία | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Υπήρξε η απόλυτη star της πασαρέλας και 2 χρόνια μετά αναγνωρίζεται με δυσκολία

Υπήρξε η απόλυτη star της πασαρέλας και 2 χρόνια μετά αναγνωρίζεται με δυσκολίαΜέχρι πριν 2 χρόνια, δεν υπήρχε περιοδικό που να μην την είχε εξώφυλλο, ή που έκανε τα πάντα προκειμένου να την έχει. 

Παρόλα αυτά, μια ωραία μέρα, σαν να την τσίμπησε μύγα, τα βρόντηξε όλα, παράτησε τις φωτογραφίσεις και το modeling, και είπε να κάνει στροφή στην... ποιότητα!

Αναφερόμαστε στην Agyness Deyn και την ιδιαίτερη περίπτωσή της, μιας και δε συμβαίνει συχνά, μοντέλα να εγκαταλείπουν την καριέρα τους όταν αυτή είναι στο peak της και μάλιστα όταν θεωρούνται το απόλυτο icon της βιομηχανίας της μόδας.

 Παρόλα αυτά, η 31χρονη πια Agyness, απολαμβάνει τη ζωή της ως... συνταξιούχος, κάνοντας τις βόλτες της, σχεδόν αγνώριστη, μαζί με την μητέρα της...

Η ίδια είχε δηλώσει, πως όταν έκλεισε τα 30 άρχισε να νιώθει άνετα με τον εαυτό της, και αποδέχθηκε αυτό που είναι. Πλέον το έχει ρίξει στην υποκριτική, ενώ έχει και ταινία στα σκαριά.

Η αλήθεια είναι ότι πλέον το πρώην supermodel δεν έχει καμία σχέση με την περσόνα που είχαμε συνηθίσει μιας και δείχνει πιο φυσική και γλυκιά. Και κάτι τελευταίο: Θυμάστε κι εσείς το σκάνδαλο με την ηλικία της, ή μόνο εμείς έχουμε τόσο καλό μνημονικό;






Πηγή: http://www.queen.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε