Πώς κατάντησε έτσι;;; Ο γόης του Χόλιγουντ Βαλ Κίλμερ που "έκαιγε" καρδιές έχει γεράσει και είναι πιο αδύνατος από ποτέ!(PHOTOS) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Πώς κατάντησε έτσι;;; Ο γόης του Χόλιγουντ Βαλ Κίλμερ που "έκαιγε" καρδιές έχει γεράσει και είναι πιο αδύνατος από ποτέ!(PHOTOS)

Πώς κατάντησε έτσι;;;  Ο  γόης του Χόλιγουντ Βαλ Κίλμερ που Αποτέλεσε έναν από τους μεγαλύτερους γόηδες του Χόλιγουντ ...τις περασμένες δεκαετίες, ενώ, από την πρώτη του εμφάνιση στην εμβληματική κωμωδία «Top Secret» κέρδισε όλα τα βλέμματα των γυναικών.

Ακολούθησαν ρόλοι σημαντικοί όπως εκείνος του Τζιμ Μόρισον των Doors, του Μπάτμαν και άλλοι πολλοί που τον κατέταξαν στη λίστα με τους πιο περιζήτητους σταρ...



Στην πορεία της ζωής του, ωστόσο, ο Βαλ Κίλμερ, έδειξε να χάνει τη «μαγεία» του πήρε πάρα πολλά κιλά υποβλήθηκε σε μάλλον αποτυχημένες επεμβάσεις αισθητικής και απομακρύνθηκε αρκετά από την παλαιά εικόνα του.



Ωστόσο, τώρα, οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail, δείχνουν τον 54χρονο, πλέον, σταρ εμφανώς αδυνατισμένο και γερασμένο να περιφέρεται στον δρόμο και να μην μπορεί κάποιος καλά καλά να τον αναγνωρίσει.



iefimerida.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε