Δεν θα πιστεύετε τι έκανε η Lady Gaga πριν πάει στο αεροδρόμιο για να φύγει | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Δεν θα πιστεύετε τι έκανε η Lady Gaga πριν πάει στο αεροδρόμιο για να φύγει

Δεν θα πιστεύετε τι έκανε η Lady Gaga πριν πάει στο αεροδρόμιο για να φύγειΝωρίς το απόγευμα, η Lady Gaga βγήκε από το ξενοδοχείο όπου έμενε ντυμένη πρόχειρα- όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες- για να πάει στο αεροδρόμιο.
Αφού, αποχαιρέτησε κάμερες, φωτογράφους και θαυμαστές και μπήκε στο αυτοκίνητο. Όλοι πίστευαν ότι το αυτοκίνητο που μεταβιβάστηκε είχε προορισμό το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος...
Εκείνη όμως τους την «έσκασε», αφού τελευταία στιγμή αποφάσισε να κάνει κάτι μόνη της. Τι ήταν αυτό; Με τους δυο σωματοφύλακες που την συνόδευαν, η Lady Gaga ζήτησε να την κάνουν μια βόλτα στην Αθήνα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τουGossip-tv.gr, πήγε στα Εξάρχεια
Η pop τραγουδίστρια κατέβηκε από το αυτοκίνητο και έκανε μια βόλτα στην άδεια περιοχή-καθώς Σάββατο βράδυ τα μαγαζιά είναι κλειστά- και άρχισε να περπατάει στα στενά. 
Εκεί, βρήκε ένα δισκοπωλείο και τότε αποφάσισε να κολλήσει στην τζαμαρία μια αφίσα της με τον Τόνι Μπένετ υπογεγραμμένη τόσο από τον τραγουδιστή όσο και από την ίδια. Μάλιστα, η αφιέρωσή της ήταν το όνομα του μαγαζιού. 
Φυσικά για όλα αυτά υπάρχουν φωτογραφίες που σίγουρα θα δούμε μέσα στις επόμενες μέρες. Στην συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο και πήγε στο αεροδρόμιο. 
Εκεί, πριν μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τον επόμενο σταθμό της περιοδείας της έβγαλε φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασε στο Instagram και έγραψε ότι αγαπάει την Αθήνα και ότι πέρασε τέλεια.




Πηγή: http://www.gossip-tv.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε