Kate Middleton- Πρίγκιπας William: Το φύλο του δεύτερου παιδιού τους και το όνομα που θα πάρει! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Kate Middleton- Πρίγκιπας William: Το φύλο του δεύτερου παιδιού τους και το όνομα που θα πάρει!

Kate Middleton- Πρίγκιπας William: Το φύλο του δεύτερου παιδιού τους και το όνομα που θα πάρει!Πριν από λίγο διάστημα έγινε γνωστό ότι το πριγκιπικό ζευγάρι περιμένει το δεύτερο παιδί του.
Ο συγγραφέας Άντριου Μόρτον αποκάλυψε μιλώντας στην εφημερίδα Sun ότι εάν το μωρό είναι κορίτσι θα ονομαστεί «Ελίζαμπεθ Νταϊάνα Γουίντσορ»: «Στενοί φίλοι του Ουίλιαμ και η Κέιτ μου έχουν πει ότι εάν είναι κορίτσι θέλουν να την ονομάσουν Νταϊάνα...
Συζητούσαν γυναικεία ονόματα πριν γεννηθεί ο γιος τους και τώρα ελπίζουν ότι το επόμενο παιδί τους θα είναι κορίτσι ώστε να μπορέσουν να κάνουν πραγματικότητα την επιθυμία τους να τιμήσουν τη μητέρα του Γουίλιαμ. 
Δεν είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένοι με την σκέψη ότι θα τη φωνάζουν Princess Di. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφασή τους».
Και πρόσθεσε: «Το ζευγάρι θα πρέπει να σκεφτεί ότι πολλοί από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας θα γίνουν έξαλλοι εάν το μωρό βαφτιστεί Νταϊάνα-Ελίζαμπεθ λόγω της "εχθρότητας" μεταξύ της Νταϊάνα και της βασιλικής οικογένειας».
Πηγή: http://www.gossip-tv.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε