Η ανάρτηση του Βρεττού και η απάντηση του Μηλιωτάκη- Τι συνέβη; | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Η ανάρτηση του Βρεττού και η απάντηση του Μηλιωτάκη- Τι συνέβη;

Η ανάρτηση του Βρεττού και η απάντηση του Μηλιωτάκη- Τι συνέβη; Ο Ηλίας Βρεττός ολοκλήρωσε την καλοκαιρινή του περιοδεία.
Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε τους θαυμαστές του που έδιναν το παρόν σε κάθε του εμφάνιση ανά την Ελλάδα. 
Βέβαια, εκείνο που δημιούργησε κάποια ερωτηματικά ήταν το «ευχαριστώ» προς τον Κώστα Μηλιωτάκη. 
Ο τραγουδιστής έγραψε: «Χθες στην απίστευτη τελευταία βραδιά του #vrettos_summertour 2014 με τον Κώστα Μηλιωτάκη !!! 

Φίλος, συνθέτης, συνεργάτης & μαέστρος μου & ήταν πάντα & είναι δίπλα μου σε ΟΛΟ αυτό!!! Μαζί το χτίσαμε, μαζί το ζήσαμε & οι στιγμές που περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό φίλε μου! 
Σ´ ευχαριστώ από καρδιάς για ΟΛΑ!!!» και στην συνέχεια ήρθε η απάντηση του μουσικοσυνθέτη: «Πολλές όμορφες στιγμές και μοναδικές αναμνήσεις. Κι εγώ σε ευχαριστώ για όλα». 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Ηλίας Βρεττός και ο Κώστας Μηλιωτάκης αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς επαγγελματικούς δρόμους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα συνεχίσουν να είναι κολλητοί και να συμβουλεύεται ο ένας τον άλλο όπως γινόταν μέχρι τώρα. 
Μάλιστα, δεν αποκλείεται να τους δούμε σύντομα και πάλι μαζί, αφού θεωρείται ένα πετυχημένο δίδυμο κάτι που φάνηκε από την συνεργασία τους. Όσον αφορά τον Κώστα Μηλιωτάκη, πληροφορίες του gossip-tv.gr τον θέλουν να συνεργάζεται με τον Γιώργο Τσαλίκη έπειτα από αρκετά χρόνια. 
Οι δυο τους στο παρελθόν είχαν κάνει μεγάλες επιτυχίες και ανά διαστήματα θαυμαστές τους εξέφραζαν την επιθυμία να τους ξαναδούν μαζί on stage και έτσι σκέφτηκαν να τους κάνουν το χατίρι. 
Έτσι θα τους δούμε μαζί στην πίστα στο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης με τον Πάνο Καλίδη. 




Πηγή: http://www.gossip-tv.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε