Μπέττυ Μαγγίρα: Βήμα βήμα η αλλαγή μαλλιών της Δείτε τις φωτογραφίες | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Μπέττυ Μαγγίρα: Βήμα βήμα η αλλαγή μαλλιών της Δείτε τις φωτογραφίες

Από καστανή μακρυμάλλα, η Μπέττυ Μαγγίρα έγινε φλογερή κοκκινομάλλα με καρέ κούρεμα!

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να αλλάξει ριζικά το λούκ στα μαλλιά της και αφέθηκε στα χέρια του κομμωτή της Νίκου Λεονάκη για ένα έντονο καρέ κούρεμα ενώ στη συνέχεια ο color expert του κομμωτηρίου "Niko Niko" Άκης Αλεξίου την έπεισε πως μια φλογερή αλλαγή θα ανανέωνε όχι μόνο το στυλ της αλλά και την διάθεση της!..
Η Μπέττυ Μαγγίρα λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η νέα της εκπομπή στην τηλεόραση του Alpha αφέθηκε στα χέρια των ειδικών για μια ριζική αλλαγή που οφείλουμε να ομολογήσουμε πως της πάει πολύ! 

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε τις φωτογραφίες όπου δείχνουν βήμα βήμα την αλλαγή. Στην πρώτη φωτογραφία  γράφει: "Μου λέει ο Νίκος ο Λεουνάκης (ο Ψαλιδοχέρης) έλα να βγούμε μια φωτο να το θυμόμαστε !!!!!!ε???" και συνεχίζει στην δεύτερη φωτό "Μετά μου λέει ο Άκης ο Αλεξίου ο μετρ της βαφής. Τι λες για μια φλογερή αλλαγή???". 

Στην τρίτη φωτό η παρουσιάστρια σημειώνει "Πρώτα η ξέβαφη" και όταν το κούρεμα και η βαφή ολοκληρώθηκε έγραψε "Και να το αποτέλεσμα!!! Μέσα σε δυο ώρες καρέ κοκκινομάλλα!!!!!!!"

Δείτε τις φωτογραφίες!





fthis.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε