Ο Πέτρος και η Τζένη, η Ελένη και οι ωραίοι | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ο Πέτρος και η Τζένη, η Ελένη και οι ωραίοι

Ο Πέτρος και η Τζένη, η Ελένη και οι ωραίοιΜετά από ένα μοναχικό καλοκαίρι στη Μύκονο- όσο μοναχικός μπορείς τελοσπάντων να είσαι στη Μύκονο- ο Πέτρος γύρισε στο νέο του γραφείο στο Κάτω Χαλάνδρι και έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά. 

Το ίδιο έκανε και η Τζένη, ενώ οι δυο τους συνεχίζουν να βρίσκονται καθημερινά στη δουλειά- αν και ο ένας δεν ανακατεύεται στα χωράφια του άλλου, απλά συστεγάζονται τα sites τους για οικονομία...
O Πέτρος, που απέχει προς το παρόν από την τηλεόραση ετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο του εγχείρημα στο διαδίκτυο το οποίο έχει σκοπό, μεταξύ άλλων, να "αποδομήσει" την εγχώρια showbiz, όπως έκανε παλιά στα περιοδικά του. 

Την ίδια στιγμή η Τζένη έχει δεχτεί πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη να είναι η πρώτη της καλεσμένη για τη νέα σεζόν στον Alpha ενώ ο Πέτρος ετοιμάζει ένα αφιέρωμα που θα συζητηθεί για την κουμπάρα του στο νέο site αλλά και μια συνέντευξη με αποκαλύψεις που θα κάνουν πολύ θόρυβο.
Η επέλαση των ωραίων αγοριών φέτος στις lifestyle εκπομπές: Το ξεκίνησε η Ελένη  με τον Γιώργο Παράσχο και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, το συνέχισε η Σταματίνα με τον Νίκο Αναδιώτη, ο οποίος πήρε μεταγραφή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και τώρα διαβάζουμε πως η Τατιάνα πήρε τον Γιώργο Μανίκα και το Φ-Μ live τον κολλητό φίλο του Μανίκα, και γνωστό μοντέλο, Στέλιο Χανταμπάκη. 

Το ενδιαφέρον μάλιστα είναι πως οι δύο τελευταίοι είχαν κάνει την περασμένη Παρασκευή δοκιμαστικό και για την εκπομπή της Τσιμτσιλή, αλλά προτιμήθηκε τελικά ο Κώστας Φραγκολιάς ως πιο έμπειρος - τον θυμάστε όταν έκανε πρωινό με τη Ρούλα Κορομηλά στο Star; 

entertv.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε