Η τρομακτική αλλαγή της Κατερίνας Καινούργιου με το πέρασμα των χρόνων: Δες πώς ήταν και πώς έγινε! [photos] | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Η τρομακτική αλλαγή της Κατερίνας Καινούργιου με το πέρασμα των χρόνων: Δες πώς ήταν και πώς έγινε! [photos]

Η τρομακτική αλλαγή της Κατερίνας Καινούργιου με το πέρασμα των χρόνων: Δες πώς ήταν και πώς έγινε! [photos]Μια η κόντρα που έχει ξεσπάσει με την Μαρία Ηλιάκη, μια τα νούμερα τηλεθέασης της καινούριας της εκπομπής που είναι χαμηλά, την έχουν κάνει ένα από... τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της φετινής σεζόν.

Έτσι κάναμε μια μικρή αναδρομή στις εμφανίσεις της Κατερίνας Καινούργιου και είδαμε μέσα από φωτογραφίες πόσο έχει αλλάξει η παρουσιάστρια πότε με φυσικούς

τρόπους, αλλά κυρίως μέσα από χειρουργικές επεμβάσεις!

Δες τις μεγάλες διαφορές:



Η Κατερίνα Καινούργιου στην εφηβεία δεν ήξερε τι πάει να πει ντεκαπάζ, βάψιμο και πλαστική στη μύτη…



Ήρθε η μεγάλη της στιγμή! Πλατινέ μαλλί, ακόμα περισσότερες τρέσες στα μαλλιά, η «διόρθωση» στην μύτη και μια «μικρή ανανέωση» στα χείλη και το στήθoς ήταν τα εφόδια που χρειαζόταν για να βρεθεί στην εκπομπή «Δέστε Τους» και να αλλάξει επιτέλους το στυλ της!


Στη συγκεκριμένη φωτογραφία που το YOU δημοσίευσε, η Κατερίνα παρουσιάζεται εντελώς άβαφη στην παραλία, ενώ παράλληλα φαίνεται το πραγματικό της σώμα χωρίς ρετούς.

Πάντως, αυτό που παρατηρούμε είναι πως η παρουσιάστρια κατάφερε να κάνει πολλές αλλαγές με διάφορους τρόπους, (άλλωστε αν μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι γιατί να μην το κάνουμε) και να μεταμορφωθεί πραγματικά σε μια ακόμα πιο εντυπωσιακή γυναίκα!


Πηγή: youweekly.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε