Ελένη Μενεγάκη: Δες την να βολτάρει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα σοκάκια της Μυκόνου! (PHOTO) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ελένη Μενεγάκη: Δες την να βολτάρει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα σοκάκια της Μυκόνου! (PHOTO)

H Ελένη Μενεγάκη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχουν αναπτύξει μια στενή σχέση και φιλία και περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί. 
Πέρυσι το καλοκαίρι έκαναν μαζί τις πρώτες τους διακοπές και προφανώς πέρασαν τόσο ευχάριστα που και φέτος, για ακόμα ένα καλοκαίρι έκαναν μαζί διακοπές και συναντήθηκαν στο σκάφος του προέδρου του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά...
Όπως αναφέρει γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό, την περασμένη Παρασκευή η «Quintessa», η υπερπολυτελής θαλαμηγός του Δημήτρη Κοντομηνά, άραξε στη Μύκονο. 
Το ίδιο βράδυ η Ελένη Μενεγάκη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εθεάθησαν στα κοσμοπολίτικα Ματογιάννια, όπου απόλαυσαν τη βόλτα τους, έχοντας στην παρέα τους και την μικρότερη αδερφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Κατερίνα, και μία ακόμα φίλη τους.
Στη σύντομη βόλτα τους, η Ελένη Μενεγάκη βρήκε ευκαιρία να αγοράσει κοσμήματα από γνωστό κοσμηματοπωλείο του νησιού. 
Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια δαπάνησε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για ένα δαχτυλίδι με μια εντυπωσιακή πέτρα και βραχιόλια με διαμάντια.
spiropoulou-menegaki-hello
youweekly.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε