Ελένη Μενεγάκη: Δεν την ενοχλούν ούτε οι paparazzi πια! - Δες αγκαλιές και φιλιά στις διακοπές! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ελένη Μενεγάκη: Δεν την ενοχλούν ούτε οι paparazzi πια! - Δες αγκαλιές και φιλιά στις διακοπές!

Ελένη Μενεγάκη: Δεν την ενοχλούν ούτε οι paparazzi πια! - Δες αγκαλιές και φιλιά στις διακοπές!Από πέρσι το φθινόπωρο ήδη, φίλοι και άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος της Ελένης Μενεγάκη, σχολίαζαν ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι καθοριστικό για τη σχέση της με τονΜατέο Παντζόπουλο.
Και συνήθως το «καθοριστικό» μεταφράζεται διαφορετικά, όταν αφορά την πολύχρονη σχέση ενός ζευγαριού, αυτό όμως δεν ισχύει για τον πολυσυζητημένο δεσμό της παρουσιάστριας με τον επί χρόνια αγαπημένο της.
Εδώ είχε να κάνει με την περιχαράκωση, την κεφαλοποίηση, την επισφράγιση ενός μεγάλου έρωτα, που για χάρη του από τον χειμώνα ήδη, ο αγαπημένος της Ελένης είχε φροντίσει να
προφυλάξει με εξώδικα και νομικές κινήσεις, προκειμένου αυτό να είναι το πρώτο καλοκαίρι που θα απολαύσουν, χωρίς φόβο και κρυφτό με τους paparazzi.
Όμως, απ’ ό,τι όλα δείχνουν ούτε αυτοί δεν αφορούν πια το ζευγάρι, το οποίο απέδρασε από την Αθήνα, κυριολεκτικά με κινηματογραφικό τρόπο την προηγούμενη Παρασκευή αμέσως μετά τη λήξη της εκπομπής της Μενεγάκη στον Alpha.
Και ενώ αρχικά όλοι υπέθεταν ότι το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται ήδη στα Άχλα της Άνδρου – εξαιτίας και μίας ειδυλλιακής φωτογραφίας που πόσταρε η Μενεγάκη στο Instagram – εκείνη βρισκόταν μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο σε πολυτελές θέρετρο της Μεσσηνίας.
Όσοι θυμούνταν… ημερομηνίες συμπέραιναν ότι αυτό το καλοκαίρι το ζευγάρι κλείνει 5 χρόνια από την πρώτη γνωριμία τους και κυρίως 5 χρόνια σχέσης που άλλαξαν τη ζωή και των δύο: 4 μέρες ήταν αρκετές για να διώξει από πάνω του το ζευγάρι τη ρουτίνα της πόλης και να «ξανανιώσει».
Οι αγκαλιές, τα φιλιά, τα χαμόγελα και οι… λιχουδιές από τον φούρνο που «σπάνε» την όρεξη που ανοίγουν τα παιχνίδια με το νερό, δεν κρύβονταν. Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε αφήσει για τα καλά υποχρεώσεις και αγχώδεις καταστάσεις και απολάμβανε τις πρώτες ήσυχες στιγμές του φετινού καλοκαιριού.
Από χθες, η Ελένη και ο Ματέο επέστρεψαν στο αγαπημένο τους σημείο, τα Άχλα της Άνδρου, μαζί με τα παιδιά της παρουσιάστριας, όπου – και σύμφωνα με πληροφορίες – θα παραμείνουν το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι, ίσως πραγματοποιήσει μικρές εκδρομές με φίλους σε αιγαιοπελαγίτικα νησιά, ενώ ίσως απολαύσουμε και κάποιες «συναντήσεις» τηςΕλένης με τηλεοπτικά πρόσωπα, φίλους και συνεργάτες της, προς τα τέλη Ιουλίου, οπότε και θα έχει καταφέρει να ξεκουραστεί μερικές εβδομάδες.
http://joytv.gr



Σου άρεσε;

Σχολίασε