Μητέρα παράτησε το μωρό της - Λίγο έλειψε να πεθάνει από τη ζέστη | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Μητέρα παράτησε το μωρό της - Λίγο έλειψε να πεθάνει από τη ζέστη

Μητέρα παράτησε το μωρό της - Λίγο έλειψε να πεθάνει από τη ζέστη Ένα μωρό έμεινε επί αρκετή ώρα κλειδωμένο μέσα σε ένα καυτό -στην κυριολεξία-
αυτοκίνητο στην Ουαλία. 

Η μητέρα του το είχε παρατήσει εκεί όση ώρα εκείνη ψώνιζε.

Η 39χρονη γυναίκα από την Ουαλία προκειμένου να πάει στα μαγαζιά παράτησε το βρέφος μέσα στο αυτοκίνητο της, με κλειστά τα τζάμια και τη θερμοκρασία να... χτυπάει κόκκινο λόγω ζέστης...
Οι περαστικοί που είδαν το μωρό ανησύχησαν και κάλεσαν την αστυνομία του Σουόνζι. Μετά από λίγο κατέφθασε ένα περιπολικό και μια αστυνομικός, η οποία κατάφερε να απεγκλωβίσει το κοριτσάκι από το όχημα. 

Η αστυνομία περίμενε την 39χρονη μητέρα, η οποία επέστρεψε με τις σακούλες και το άλλο της παιδί. Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό για πόση ώρα ήταν το μωρό κλειδωμένο στο αμάξι. 

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και είναι καλά στην υγεία του. Η μητέρα έλαβε σύσταση για αμέλεια παιδιού.
«Μα καλά, είναι δυνατόν να αφήνει κανείς ένα μωρό και γενικότερα ένα παιδί οποιασδήποτε ηλικίας κλειδωμένο μέσα σε ένα αμάξι; Και με αυτή τη ζέστη;», τόνισε μια περαστική, μιλώντας στη Daily Mail.
http://www.newsbomb.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε