Υλικά
150γρ. ταλιατέλες
100γρ. βούτυρο
1 πακετάκι γαρίδες ψιλές
1/2 πιπεριά τσίλι(ψιλοκομμένη)
2 κρεμμύδια μέτρια(ψιλοκομμένα)
2κουτ. της σούπας κρέμα γάλακτος
100ml λευκό κρασί ξηρό150γρ. ταλιατέλες
100γρ. βούτυρο
1 πακετάκι γαρίδες ψιλές
1/2 πιπεριά τσίλι(ψιλοκομμένη)
2 κρεμμύδια μέτρια(ψιλοκομμένα)
2κουτ. της σούπας κρέμα γάλακτος
Λίγος κόλιανδρος ψιλοκομμένος
Χυμός από μισό λάιμ(μοσχολέμονο)
Αλάτι,πιπέρι
Σε μία κατσαρόλα βράζουμε αρκετό νερό,αλατισμένο,με μία κουταλιά ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τις ταλιατέλες και τις βράζουμε για 10 λεπτά περίπου. Παράλληλα,λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια μέχρι να χρυσίσουν.
Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο τσίλι και τις γαρίδες και τα αφήνουμε μέχρι να ροδίσουν.Έπειτα ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος,το κρασί,το χυμό λάιμ και βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.
Τέλος προσθέτουμε και τον κόλιανδρο. Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπόλ τις ταλιατέλες και τις ανακατεύουμε με την σάλτσα με τις γαρίδες.Και είναι έτοιμο,το σερβίρουμε ζεστό.
Καλή σας όρεξη.