ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Με ποιους θα περάσει το Πάσχα η Ελένη Μενεγάκη; (PHOTOS) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Με ποιους θα περάσει το Πάσχα η Ελένη Μενεγάκη; (PHOTOS)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Με ποιους θα περάσει το Πάσχα η Ελένη Μενεγάκη; (PHOTOS)Φαίνεται ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει ήδη ξεκινήσει τις πασχαλινές της προετοιμασίες από τώρα στα Άχλα, αφού αναμένεται να περάσει εκεί το Πάσχα με την οικογένειά της και θέλει όλα να είναι στην εντέλεια πολύ νωρίτερα. 

Έτσι η παρουσιάστρια κάθε Σαββατοκύριακο, με το που τελειώνει την εκπομπής της, φεύγει για Άνδρο...
Ο φωτογραφικός φακός του YOU «τσάκωσε» τη «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης» την Παρασκευή να αναχωρεί μαζί με την 9χρονη Βαλέρια και τη 6χρονη Λάουρα για τον αγαπημένο της προορισμό.
Η Ελένη, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, θέλει αυτό το Πάσχα να είναι ξεχωριστό για εκείνη, καθώς έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ να ηρεμήσει και να χαλαρώσει αφού η δικαστική διαμάχη με τον Γιάννη Λάτσιο την έχει ταλαιπωρήσει πολύ ψυχικά και σωματικά. 

Ήδη έχει αγοράσει τα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι και είναι έτοιμη να δώσει… ρεσιτάλ μαγειρικής για τους εκλεκτούς καλεσμένους της, φροντίζοντας να τους καταπλήξει για άλλη μία φορά με τι ικανότητές της.
 menegaki
Με ποιους θα περάσει η Ελένη το Πάσχα
Αυτές τις άγιες μέρες η παρουσιάστρια αναμένεται να τις περάσει μαζί με τον αγαπημένο της Μάκη Πατζόπουλο, τα τρία παιδιά της Άγγελο, Βαλέρια και Λάουρα, τη μητέρα της Ζέτα, τον πατριό της Στέλιο Μισόκαλο, τον αδελφό της Θοδωρή Μισόκαλο και με λίγους καλούς φίλους μακριά από το τρέξιμο και την τρέλα της καθημερινότητας στην πρωτεύουσα. Σύμφωνα με πληροφορίες στην παρέα θα βρίσκονται ακόμα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: