Το hot κορίτσι του Euro που κάνει θραύση | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Το hot κορίτσι του Euro που κάνει θραύση

Το hot κορίτσι του Euro που κάνει θραύσηΣτο Euro του 2012 είχε προκαλέσει... εμφράγματα στις εξέδρες των γηπέδων της Πολωνίας!

Η πανέμορφη χορεύτρια, που ανέμιζε χαμογελαστή τη γαλανόλευκη, έγινε τότε μία από τις πιο σέξι και πολυφωτογραφημένες παρουσίες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, εξαιτίας της ξανθιάς κόμης
της, του πληθωρικού μπούστου της και του ναζιάρικου ύφους της.

Η 27χρονη Ειρήνη Λαναρά αναστάτωσε ακόμα μία φορά το ανδρικό κοινό, αυτή τη φορά μέσω facebook, ανεβάζοντας φωτογραφίες της κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο χωριό της στα Τρίκαλα. 


Η εντυπωσιακή κοπέλα πέρασε τις άγιες ημέρες στο χωριό του πατέρα της στο Ζάρκο και, όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία της έγινε αισθητή.

Μία από τις φωτογραφίες δείχνει την ίδια να φοράει λευκά, έχοντας τα ξανθά μαλλιά της δεμένα σε αλογοουρά και κρατώντας αγκαλιά ένα αρνάκι. Το μπούστο της είναι ακόμα μία φορά αποκαλυπτικό και το ύφος της παιχνιδιάρικο, αφού η όμορφη χορεύτρια βγάζει τη γλώσσα της στον φακό.

Στο χωριό της

Η φωτογραφία ανέβηκε από την ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook τις ημέρες που βρισκόταν στο χωριό και τα like έπεσαν βροχή, όπως επίσης και τα σχόλια θαυμασμού για την -αναμφίβολα όμορφη- παρουσία της.


Η άφιξή της έγινε γνωστή από το blog του χωριού, zarkotrikalwn, που έγραψε: «Η Ειρήνη Λαναρά είναι μία από τις πιο γοητευτικές - sexy χορεύτριες στα clubs της Αθήνας. 


Τις ημέρες του Πάσχα σχεδόν κάθε χρόνο τις περνάει οικογενειακά στο χωριό του πατέρα της στο Ζάρκο Τρικάλων, αναστατώνοντας με την παρουσία της και μόνο κατοίκους και επισκέπτες».

Η Ειρήνη είναι από τα πιο καυτά ονόματα στα αθηναϊκά κλαμπ, αλλά και σε αυτά των νησιών τα καλοκαίρια. 






Εύα Παπαδάτου 

espressonews.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: