ΜΑΥΡΟ ΠΑΣΧΑ για την Ελένη! Οι μυστικές εξετάσεις και το καμπανάκι των γιατρών! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

ΜΑΥΡΟ ΠΑΣΧΑ για την Ελένη! Οι μυστικές εξετάσεις και το καμπανάκι των γιατρών!

Η Ελένη κάθεται αναπαυτικά στην πολυθρόνα της και παρακολουθεί ένα βιντεάκι που έχουν ετοιμάσει οι συνεργάτες της σχετικά με το πρότυπο της γυναίκας που τρελαίνει τους άντρες. 

Το βίντεο τελειώνει και η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης θέλει να πάρει το λόγο και να πει τη δική της άποψη. Και ξαφνικά… αμηχανία...
Τα βλέμματα καρφωμένα πάνω στην Ελένη που χάνει τα λόγια της και σταματά να μιλάει. «Κόλλησα. Δεν θυμάμαι τι ήθελα να πω. Ζαλίστηκα λίγο», λέει και το πάνελ «παγώνει». Ακόμη και η καλεσμένη Μαριέττα Χρουσαλά στην οποία έκανε «κοντινό» ο σκηνοθέτης έδειξε σαστισμένη από την ξαφνική αδιαθεσία της Ελένης.
Μόνο ο Γρηγόρης Γκουντάρας (από τους πιο έμπειρους κι έμπιστους συνεργάτες καθώς και κολλητός φίλος της Μενεγάκη) πήρε το λόγο για να εστιάσει πάνω του η κάμερα προκειμένου η Ελένη να πάρει τις ανάσες της και να συνέλθει. Και το πέτυχε. 

Η παρουσιάστρια συνέρχεται γρήγορα και βλέποντας την ανησυχία που υπάρχει βρίσκει αμέσως δικαιολογία για να μην καταλάβουν τίποτα οι τηλεθεατές. «Τρελάθηκα με τα χιλιάδες πέδιλα που έχουμε στην εκπομπή κι έχασα τα λόγια μου», είπε και το χαμόγελο επανήλθε στα χείλη της, προκαλώντας ανακούφιση τη συγκεκριμένη στιγμή σε όλο το πάνελ.
Έπαθαν πλάκα
Η νέα ζαλάδα της Ελένης όμως έχει ανησυχήσει τους δικούς της ανθρώπους. Ειδικά αυτούς που περνούν μαζί της πολλές ώρες καθημερινά, όσους βρίσκονται δηλαδή στο πλατό της εκπομπής της. Κι αυτό γιατί η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης ταλαιπωρείται συχνά από παρόμοια περιστατικά, ενώ όσοι είναι μαζί της κάθε μέρα διαπιστώνουν ότι και ψυχολογικά δεν είναι στα καλύτερά της, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του περιοδικού YES! 
http://www.youweekly.gr/


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: