Οι 5 κορυφαίοι λόγοι που οι γυναίκες απατούν | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Οι 5 κορυφαίοι λόγοι που οι γυναίκες απατούν

Οι 5 κορυφαίοι λόγοι που οι γυναίκες απατούνΜήπως αν σας μιλά "βρώμικα" κατά τη διάρκεια του σεξ ή του αρέσει να φορά κάλτσες είναι λόγοι που σας οδηγούν στο να τον απατήσετε; 

Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε περίπου 4.000 γυναίκες θέλησε να ρίξει φως στις αιτίες που οι γυναίκες μπορεί να οδηγηθούν στην απιστία.


"Κλέβει τα σεντόνια": Αυτά τα μικρά πράγματα όπως το να "κλέβει" τα σεντόνια την ώρα του ύπνου, να φορά κάλτσες ή να ελέγχει όλη την ώρα το τηλέφωνό του είναι μερικά πράγματα που ξενερώνουν τις γυναίκες...

"Είναι νάρκισσος": Άλλη μια κακή συνήθεια των ανδρών είναι ο ναρκισσισμός. Σε αυτή την περίπτωση ο άνδρας μπορεί να εστιάσει σε πράγματα που θέλει μόνο αυτός κατά τη διάρκεια του σεξ και να σας αφήσει στα κρύα του λουτρού.

"Μίλα μου βρώμικα": Μερικές φορές οι άνδρες μπορεί να θέλουν να μιλήσουν "βρώμικα" κατά τη διάρκεια του σεξ, λες και βλέπετε αισθησιακή ταινία, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες έχουν τα ίδια θέλω.


Οι άλλοι δυο λόγοι είναι η "δημιουργικότητα" στο κρεβάτι χωρίς να χρησιμοποιούνται "sex toys".


Οι σύγχρονες γυναίκες ξέρουν ότι υπάρχει μεγάλη...διαθεσιμότητα όσον αφορά στο sex εκεί στον έξω κόσμο, οπότε αν δεν περνούν καλά στο σπίτι τους δεν διστάζουν να ανακαλύψουν καινούργια πράγματα.


kokoria.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: