Η 22χρονη ηρωίδα του Sewal του μοιραίου πλοίου | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Η 22χρονη ηρωίδα του Sewal του μοιραίου πλοίου

Η 22χρονη ηρωίδα του Sewal του μοιραίου πλοίου
Μπορεί ο καπετάνιος του ferry boat Sewal να κοίταξε μόνο τον εαυτό του και να ήταν από τους πρώτους που παράτησαν το πλοίο και τους επιβάτες στη μοίρα τους για να σώσει το τομάρι του, όμως δεν ακολούθησε όλο το πλήρωμα το… «παράδειγμά» του. 

Η 22χρονη Παρκ Τζι Γιουνγκ θεωρείται πλέον μια πραγματική ηρωίδα ακόμα και από τους συγγενείς των θυμάτων που ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη...
Η Παρκ, μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό των επιβατών και βοήθησε αρκετούς να μπουν στις σωστικές λέμβους, πριν χαθεί και η ίδια στα παγωμένα νερά του ωκεανού.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η 22χρονη κοπέλα ήταν εκείνη που μοίραζε σωσίβια στους μαθητές και τους βοηθούσε να βγουν από το ferry boat. Μάλιστα όταν τελείωσαν, έτρεξε στον πρώτο όροφο για να φέρει κι άλλα.

Όταν δε, οι επιβάτες την ρωτούσαν γιατί δεν φορά και η ίδια σωσίβιο, εκείνη τους απαντούσε ότι το πλήρωμα πρέπει να βοηθήσει πρώτα όλους τους επιβάτες και μετά τους εαυτούς τους.

Ένας άνδρας μάλιστα με τραύματα στο κεφάλι ήταν αυτός που την αποχαιρέτισε για τελευταία φορά. Ο ίδιος είπε στους συγγενείς της κοπέλας ότι είναι ευγνώμων γιατί ήταν αυτή που του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες όταν τραυματίστηκε.

Το σπίτι της 22χρονης πλημμύρισε με λουλούδια και σημειώματα ευγνωμοσύνης, στα οποία άγνωστοι έγραφαν ότι δεν θα ξεχάσουν ποτέ την αυτοθυσία της. Μάλιστα στο διαδίκτυο έχει ξεκινήσει εκστρατεία από ανθρώπους που ζητούν από την κυβέρνηση να ανακηρύξει έστω και τώρα την 22χρονη κοπέλα ηρωίδα και να της απονείμει το βραβείο του «Καλού Σαμαρείτη».

Η Παρκ Τζι Γιουνγκ, είχε όνειρο να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο, όμως πριν από δύο χρόνια έχασε τον πατέρα της και αναγκάστηκε να αναλάβει την ευθύνη για τις υποχρεώσεις του σπιτιού της. Το 2012 έπιασε δουλειά στην ακτοπλοϊκή εταιρεία, στην οποία άνηκε το Sewal για να στηρίξει την οικογένειά της, αλλά τελικά έχασε την ίδια της τη ζωή.
Star.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: