Επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής με ποδοσφαιρικό «άρωμα» - Η αστυνομία πιθανολογεί ότι έγινε από οπαδούς του ΠΑΟΚ | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής με ποδοσφαιρικό «άρωμα» - Η αστυνομία πιθανολογεί ότι έγινε από οπαδούς του ΠΑΟΚ

Επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής με ποδοσφαιρικό «άρωμα» - Η αστυνομία πιθανΚόντρα έχει ανοίξει ανάμεσα στη Χρυσή Αυγή και τον ΠΑΟΚ, με αφορμή την ατυχή έμπνευση του Εργκίς Κάτσε. Γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη δέχθηκαν επίθεση από ομάδα 40 ατόμων και η αστυνομία πιθανολογεί πως πρόκειται για οπαδούς του «δικέφαλου».

Η διαμάχη των δύο πλευρών ξεκίνησε έπειτα από το σάλο που προκάλεσε ο Κάτσε...
Ο Αλβανός ποδοσφαιριστής πόζαρε φορώντας μπλούζα της παραστρατιωτικής οργάνωσης UCK και στη συνέχεια η φωτογραφία αυτή δημοσιεύθηκε στο Facebook. 

Η κίνησή του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και για το γεγονός η Χρυσή Αυγή έβγαλε αιχμηρή ανακοίνωση, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να απαντούν με τον ίδιο τρόπο.

Το απόγευμα της Τετάρτης εμφανίστηκαν περίπου 40 άτομα στα γραφεία του κόμματος στην οδό Καζαντζάκη στη Θεσσαλονίκη και προσπάθησαν να προκαλέσουν φθορές ρίχνοντας πέτρες και κροτίδες. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίοικοι ανέφεραν ότι μέλη της Χρυσής Αυγής που ήταν στο χώρο κατέβηκαν στο δρόμο προκειμένου να αντιμετωπίσουν την ομάδα των ατόμων για τους οποίους η αστυνομία πιθανολογεί ότι πρόκειται για οπαδούς του ΠΑΟΚ. 

Επειτα από το περιστατικό έγιναν 46 προσαγωγές στους γύρω δρόμους.



Σου άρεσε;

Σχολίασε