Ετοιμάστε το απόψε, απολαύστε το αύριο!
Ακόμα και αν δεν τα πάτε καλά με τα δημητριακά αλλά πρέπει να τα εντάξετε στη δίαιτά σας, αυτή η συνταγή θα σας κάνει να τα λατρέψετε. Αν δε, είστε σαν κι εμάς και λατρεύετε τη βρώμη, τα φρούτα και όλα αυτά τα «υγιεινά», απλά θα το κάνετε αγαπημένη σας συνήθεια.
Υλικά
1/4 κούπας βρώμη
2κ.σ. σταφίδες
1κ.σ. ηλιόσπορους
1/2κ.σ. τριμμένο λιναρόσπορο
1/4κ.γ. κανέλα
1κ.σ. τσιπς ή νιφάδες καρύδας χωρίς ζάχαρη
10 αμύγδαλα
1/2 κούπα άπαχο γάλα
1/4 κούπας φράουλες
1/4 κούπας βρώμη
2κ.σ. σταφίδες
1κ.σ. ηλιόσπορους
1/2κ.σ. τριμμένο λιναρόσπορο
1/4κ.γ. κανέλα
1κ.σ. τσιπς ή νιφάδες καρύδας χωρίς ζάχαρη
10 αμύγδαλα
1/2 κούπα άπαχο γάλα
1/4 κούπας φράουλες
Εκτέλεση
Aνακατέψτε όλα τα υλικά εκτός από τις φράουλες σε ένα μπολ, καλύψτε το με διαφάνεια και βάλτε το στο ψυγείο όλο το βράδυ. Το πρωί ανακατέψτε το πριν σερβίρετε και ρίξτε από πάνω τις φράουλες.
Aνακατέψτε όλα τα υλικά εκτός από τις φράουλες σε ένα μπολ, καλύψτε το με διαφάνεια και βάλτε το στο ψυγείο όλο το βράδυ. Το πρωί ανακατέψτε το πριν σερβίρετε και ρίξτε από πάνω τις φράουλες.