ΣΟΚ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΠΑΡΚΑ | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

ΣΟΚ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΠΑΡΚΑ

ΣΟΚ   ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΠΑΡΚΑΗ Τζούλια Μπάρκα...άρχισε να εργάζεται ως ηθοποιός τη δεκαετία του ΄80.Πήρε μέρος σε πολλές σειρές αλλά και σε... βιντεοταινίες της εποχής. 
 Στις αρχές της δεκαετίας του '90, η καριέρα της για ένα διάστημα διακόπηκε μέχρι το όνομά της ήρθε ξανά στην επικαιρότητα. 
Από τότε αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της και να ασχοληθεί με το τραγούδι. Γι' αυτό και με το πέρασμα των ετών, θεωρήθηκε σύμβολο του σεξ. 
Αξέχαστη φυσικά έμεινε και η κόντρα που είχε με την Τζένη Χειλουδάκη, όταν εμφανίζονταν σε ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές. Το 2002 όμως η μοίρα της επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι. 
Τότε, κατά τη διάρκεια εμφάνισής της σε νυχτερινό μαγαζί, εκείνη αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία. Στην αρχή εκείνη δεν έδωσε σημασία στο περιστατικό μέχρι που τελικά κατέρρευσε στην πίστα. 
Μόλις λοιπόν νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Έμεινε στην εντατική για 43 ημέρες. Όμως, όταν άνοιξε τα μάτια της, δεν ήταν η γυναίκα που όλοι ήξεραν. 
 Η ζωή της άλλαξε δραματικά. Η μια της πλευρά παρέλυσε και εκείνη αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στην ομιλία της. Μετά το εγκεφαλικό και τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, συνέχισε τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά της να στέκεται πάντα στο πλευρό της.
 εκτός από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, αναγκάστηκε να κάνει και μπότοξ ώστε να ενεργοποιηθούν τα νεύρα στο πρόσωπό της. Η κάθε φορά στοίχιζε 1.000 ευρώ και κάποια στιγμή αποφάσισε ότι έπρεπε να σταματήσει τις ενέσεις, γιατί δεν είχε τα χρήματα που απαιτούνταν.
 Πολλές φορές βέβαια αισθάνθηκε πικρία γιατί την ξέχασαν οι συνάδελφοί της αλλά αυτό που την ενδιαφέρει είναι το γεγονός ότι βγήκε νικήτρια και ζει.
 Σήμερα, εξακολουθεί και μένει στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά της. Όμως, δεν έχει αναρρώσει εκατό τοις εκατό. «Αντιμετωπίζω προβλήματα με το χέρι μου. 
Δεν μπορώ να το κουνήσω καθόλου καλά», αναφέρει. Και συνεχίζει: «Αλλά αυτό δε με πειράζει. Σημασία έχει που γλίτωσα από του χάρου τα δόντια». Δώδεκα χρόνια μετά το σοβαρό περιστατικό υγείας που της έτυχε, πιστεύει ότι γλίτωσε από θαύμα. 
«Θαύμα έγινε. Μόνο αυτό μπορώ να πω. Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά. Ήμουν 43 ημέρες στην εντατική και το πάλεψα. Ποιος άλλος έχει αντέξει τόσο με τους γιατρούς να μη δίνουν καμία ελπίδα;», παραδέχεται.
 Τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, η Τζούλια Μπάρκα πηγαίνει σε γυμναστήριο της πόλης όπου διαμένει γιατί η γυμναστική της κάνει καλό. «Προσπαθώ πάρα πολύ να γυμνάζομαι. 
Με βοηθούν και οι άνθρωποι που είναι εδώ. Όλοι με στηρίζουν», προσθέτει.Και για το μόνο που στεναχωριέται είναι γιατί έχασε τον πατέρα της, ο οποίος, όπως λέει, «έφυγε από τον καημό του που με έβλεπε σε αυτή την κατάσταση. 
Λυπάμαι ειλικρινά γιατί ήταν εκείνος που με στήριζε και με βοηθούσε όταν οι περισσότεροι με ξέχασαν». 
 Πάντως, έχει καταφέρει - αν και με δυσκολία - να μιλάει αρκετά καλά αλλά αυτό διότι, όπως συνεχίζει, ποτέ δεν εγκατέλειψε τις προσπάθειές της. «Κι έτσι θα κάνω. Θα προσπαθώ να αγωνίζομαι μέχρι να γίνω εντελώς καλά», καταλήγει.





Σου άρεσε;

Σχολίασε