Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατο της 32χρονης Πασίγνωστης ηθοποιού . . . | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατο της 32χρονης Πασίγνωστης ηθοποιού . . .

Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατο της 32χρονης Πασίγνωστης ηθοποιού . . .Τα τελευταία χρόνια η καριέρα της παρουσίαζε σχετική κάμψη, όμως η ίδια είχε ελπίδες για ένα δυνατό comeback με αφορμή και την εμφάνισή της στην νέα ταινία του Sylvester Stalone «The Expendables», που θα βγει στις αίθουσες το 2010. Η ηθοποιός ζούσε μαζί με τον σύζυγό της, σεναριογράφο Simon Monjack, στο Los Angeles εδώ και χρόνια.

Σε ηλικία μόλις 32 ετών...η ηθοποιός Brittany Murphy πέθανε αναπάντεχα το πρωί της Κυριακής στο σπίτι της στο Los Angeles. Η Brittany μας είχε «συστηθεί» με πρωταγωνιστικούς ρόλους στις ταινίες «8 Mile», «Sin City», «Μην πεις λέξη» στο πλευρό του Michael Douglas και στη ρομαντική κομεντί «Just Married» με τον Ashton Kutcher. Είχε επίσης δανείσει τη φωνή της στο animation «Happy Feet». Η Britanny Murphy γεννήθηκε στην Atlanta και από 14 ετών ξεκίνησε την καριέρα της μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Drexell's Class», ενώ έγινε περισσότερο γνωστή στο πλευρό της Alicia Silverstone στη μεγάλη επιτυχία του 1995 «Clueless».


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που διαδόθηκαν αρχικά από το TMZ και σύντομα επιβεβαιώθηκαν, η μητέρα της Brittany Murphy βρήκε νεκρή την νεαρή ηθοποιό στο σπίτι της στο Los Angeles. Η ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Cedars-Sinai , κοντά στο Beverly Hills και δύο ώρες αργότερα ανακοινώθηκε ο θάνατός της. Παρόλα αυτά μέχρι πριν λίγη ώρα δεν είχε εκδοθεί από το νοσοκομείο επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με τα αίτια του θανάτου της. Σχόλια Χρηστών AthensParty.com: Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατο της 32χρονης ηθοποιού Brittany Murphy. 


Σου άρεσε;

Σχολίασε