Χωριστά διακοπές για Β.Καγιά-Ν Κριθαριώτη (φωτο) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Χωριστά διακοπές για Β.Καγιά-Ν Κριθαριώτη (φωτο)

Χωριστά διακοπές για Β.Καγιά-Ν Κριθαριώτη (φωτο)Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν το γάμο της Βίκυς Καγιά και του Νίκου Κριθαριώτη να βρίσκεται ένα βήμα πριν το τέλος. Μάλιστα οι χωριστές διακοπές του ζευγαριού δίνουν ακόμα μεγαλύτερη τροφή σε όσους υποστηρίζουν ότι το διαζύγιο είναι προ των πυλών.

kagia1.JPG
Πριν λίγες μέρες ο Νίκος Κριθαριώτης βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος μαζί με φίλους του. Ο ίδιος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έδειχνε ευδιάθετος, ήταν χαμογελαστός, ενώ μια μελαχρινή ύπαρξη, πιθανόν φίλη του, είχε κερδίσει την προσοχή του.
Την ίδια ώρα, η Βίκυ Καγιά πραγματοποιούσε το δεύτερο μέρος των διακοπών της, το οποίο επέλεξε να είναι πάρα πολύ μακριά από την Αθήνα.
kagia2.JPG
Το πρώην μοντέλο ταξίδεψε στο Μαϊάμι, με αγαπημένα της πρόσωπα και μία από τις τέσσερις βαφτιστήρες της, ενώ δεν παρέλειπε να ανεβάζει φωτογραφίες της στο Instagram.
kagia3.JPG
Φίλοι του ζευγαριού δήλωσαν ότι οι σχέσεις τους αυτή την περίοδο είναι τεταμένες, όμως και οι δύο προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, αφού τίποτα δεν έχει τελειώσει όσον αφορά στον γάμο τους.
kagia4.JPG
Οι άνθρωποι που τους αγαπούν ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τη σοβαρή αυτή κρίση, όμως ο χρόνος τελικά είναι αυτός που θα δείξει τι θα γίνει.


Σου άρεσε;

Σχολίασε