«ΒΟΜΒΑ»: παίρνουν διαζύγιο Μουρούτσος – Περάκη! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

«ΒΟΜΒΑ»: παίρνουν διαζύγιο Μουρούτσος – Περάκη!

«ΒΟΜΒΑ»: παίρνουν διαζύγιο Μουρούτσος – Περάκη!Μόνο οι υπογραφές απομένουν για να βάλει τέλος στην κοινή τους ζωή ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Αναστασία Περάκη, με τον χωρισμό τους να αποτελεί «βόμβα» αν και κάποια «σημάδια» είχαν αρχίσει να φαίνονται εδώ και μερικούς μήνες!
Ο Ολυμπιονίκης και η Playmate παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2010 και έχουν μία κόρη, την Έλενα, την οποία βάφτισαν στη Σαρωνίδα, την ίδια μέρα με τον θρησκευτικό τους γάμο.

2759_MIXALIS_MOYROYTSOS_ANASTASIA_PERAKI_05092010.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, Μιχάλης και Αναστασία διαπίστωσαν πως η σχέση τους είχε κάνει τον κύκλο της και αποφάσισαν να χωρίσουν πριν αρχίσουν τα σοβαρότερα προβλήματα. Ήδη, έχουν απευθυνθεί σε δικηγόρο και το μόνο που απομένει για να πέσουν οι τίτλοι τέλους είναι οι υπογραφές στα επίσημα έγγραφα!
2851_ANASTASIA_PERAKI_MIXALIS_MOYROYTSOS_ME TIN KORI TOYS_05092010.jpg

Τόσο ο αθλητής του tae kwon do, όσο και το μοντέλο, έχουν αποφασίσει να μην μιλήσουν, προς το παρόν, για τον χωρισμό τους, θέλοντας να προστατεύσουν την μοναχοκόρη τους.
Και μπορεί στις εξόδους τους και στις συνεντεύξεις τους ο έρωτας να «ξεχείλιζε»,  η αλήθεια είναι, όμως, πως είχαμε να τους δούμε σε κοινή δημόσια εμφάνιση περίπου 4 μήνες. Μάλιστα, πρόσφατα η Αναστασία εμφανίστηκε μόνο με φίλες της, ενώ είχε κόψει την κουπ της σε ανδρικό στυλ, επιβεβαιώνοντας τον κανόνα που θέλει μία φρεσκοχωρισμένη να «ξεσπάει» πρώτα στα... μαλλιά της!
9084_MIXALIS_MOYROYTSOS_ANASTASIA_PERAKI_25022013.jpg


Σου άρεσε;

Σχολίασε