Τα υλικά για τη συνταγή:
500 γρ. πανσέτες χοιρινές
Ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, πάπρικα
2 κ.σ ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι ξύδι
Άλλα υλικά : ντοματούλες κοκτέιλ, γιαούρτι, πάπρικα, κρεμμύδι, μαϊντανό φρέσκο
Διαδικασία
Κόβουμε τις πανσέτες σε λεπτές φετούλες με ένα κοφτερό μαχαίρι ή με ένα ηλεκτρικό μαχαίρι. Καρυκεύουμε το κρέας και το βάζουμε σε ένα μπολ. Το περιχύνουμε με το ξύδι και το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να μαριναριστεί για 1 ώρα. Κατόπιν το απλώνουμε σε σχαρίτσα την οποία βάζουμε σε ταψάκι φούρνου και το ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει και να ξεροψηθεί Φτιάχνουμε μια σάλτσα γιαουρτιού με γιαούρτι στραγγιστό, πάπρικα, ελαιόλαδο. Αλείφουμε τις σπιτικές πίτες με τη γιαουρτοσάλτσα , προσθέτουμε φετούλες ντομάτας , φέτες κρεμμυδιών ,ψιλοκομμένο μαϊντανό και φετάκια ξεροψημένης πανσέτας. Τυλίγουμε την πίτα με τα υλικά και σερβίρουμε αμέσως.