Δες τη Ζιζέλ με την κόρη και τη δίδυμη (!) αδελφή της | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Δες τη Ζιζέλ με την κόρη και τη δίδυμη (!) αδελφή της

Δες τη Ζιζέλ με την κόρη και τη δίδυμη (!) αδελφή τηςΜία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο φωτογραφίζεται με τις γυναίκες της δικής της ζωής. Η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen) καλωσόρισε πρόσφατα την κορούλα της στον κόσμο ενώ με τον σύζυγό της, Τομ Μπρέιντι (Tom Brady) έχουν ακόμη ένα παιδάκι, τον 3χρονο Μπέντζαμιν.
Σε φωτογραφία που πόσταρε πρόσφατα η 33χρονη καλλονή καμαρώνει αγκαλιά με την μόλις ενός έτους Βίβιάν της, ενώ η λεζάντα με τις τρεις καρδιές που τη συνόδευε τα λέει όλα.
Το διάσημο μοντέλο μαζί με τα παιδιά και μια παρέα φίλων κάνει διακοπές αυτές τις μέρες στην Κόστα Ρίκα, από όπου και η φωτογραφία.

Στο μεταξύ, πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 20 Ιουλίου, η διάσημη βραζιλιάνα μοντέλα γιόρτασε τα γενέθλιά της και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φίλους για τις πάμπολλες ευχές τους, αλλά και να ευχηθεί με τη σειρά της στη δίδυμη αδελφή της.
Ναι, για όσους δεν το γνωρίζουν, η Ζιζέλ έχει μια δίδυμη αδελφή, την Πατρίτσια. "Νιώθω τόσο τυχερή που έχω γεννηθεί μαζί με την καλύτερή μου φίλη. Σε αγαπώ Πάτι. Ευτυχισμένα γενέθλια!!!!", έγραφε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία όπου οι δύο αδελφές ιππεύουν το ίδιο άλογο.


Σου άρεσε;

Σχολίασε