ΣΟΚ Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου βρέθηκε 31χρονος πρωταγωνιστής της σειράς Glee (foto0 | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

ΣΟΚ Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου βρέθηκε 31χρονος πρωταγωνιστής της σειράς Glee (foto0

ΣΟΚ   Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου βρέθηκε 31χρονος πρωταγωνιστής της σειράς Glee   (foto0Σοκ στον κόσμο του θεάματος προκαλεί η είδηση του θανάτου 31χρονου πρωταγωνιστή της δημοφιλούς νεανικής σειράς Glee. Ο Καναδός Κόρι Μόντεϊθ, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο που διέμενε στο ξενοδοχείο Fairmont Pacific Rim του Βανκούβερ.
Τον Μοντέιθ τον βρήκε νεκρό η υπηρεσία του ξενοδοχείου όταν ο ηθοποιός δεν παρουσιάστηκε για να κάνει check out και δεν απαντούσε στο τηλέφωνο του δωματίου. Τα αίτια του θανάτου του ηθοποιού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο, σύμφωνα με τις αρχές, δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.
Σύμφωνα με τον ατζέντη του, ο Μοντέιθ δεν ήταν μόνος του το βράδυ της Παρασκεύης, όμως τα στοιχεία δείχνουν ότι ο ηθοποιός επέστρεψε στο δωμάτιό του μόνος νωρίς το πρωί του Σαββάτου και ήταν μόνος όταν πέθανε.
Ο Κόρι Μοντέιθ είχε ιστορικό προβλήματος με ναρκωτικά και τον περασμένο Απρίλιου είχε μπει σε κέντρο αποκατάστασης λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.



Σου άρεσε;

Σχολίασε