Καφτάνια το must του φετινού καλοκαιριού. Δείτε υπέροχες ιδέες | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Καφτάνια το must του φετινού καλοκαιριού. Δείτε υπέροχες ιδέες

Καφτάνια το must του φετινού καλοκαιριού. Δείτε υπέροχες ιδέες​Όπως κάθε summer τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος δεν πρέπει να ξεχάσουμε να ανανεώσουμε τα ρούχα της παραλίας, αφού εκεί περνάμε πλέον τον περισσότερο χρόνο των διακοπών μας! Ακόμη και αν δεν είχατε σκοπό να αγοράσετε μαγιό φέτος, ένα νέο καφτάνι σίγουρα θα ανεβάσει τη διάθεση και συνεπώς την ψυχολογία σας!
Όμορφα, άνετα, αέρινα…. τα καφτάνια είναι το “ must” της γυναικείας γκαρνταρόμπας το καλοκαίρι! Τα καφτάνια, όμως, έχουν  και άλλα πλεονεκτήματα για να τα επιλέξετε  και αυτό το καλοκαίρι.

Είναι ιδανικά  για τα σώματα που έχουν ατέλειες. Πέφτουν  χαλαρά πάνω στο σώμα και κρύβουν  ό,τι δεν πρέπει να φαίνεται. Δεν είναι βλέπετε τα καυτά σορτς για όλα τα … μπουτάκια
Μπορείτε να το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ ακόμη και στις βόλτες στο νησί.
Τα πρωινά φοριούνται συνήθως με χαμηλά, δερμάτινα πέδιλα ή σαγιονάρες και ψάθινα καπέλα, ενώ τα βράδια συνδυάζονται απόλυτα με ψηλές πλατφόρμες και χρυσά κοσμήματα σε έθνικ ύφος.
TIP: Καλό θα είναι τα χρώματα του μαγιό να ταιριάζουν με τα καφτάνια!!!!
Πάρε ιδέες για την παραλία με τα πιο HOT κομμάτια για το 2013 !!!
Το star.gr πήγε Βραζιλία και σου φέρνει τα καλύτερα καφτάνια!!!!!!!!!!Το star.gr πήγε Βραζιλία και σου φέρνει τα καλύτερα καφτάνια!!!!!!!!!!Το star.gr πήγε Βραζιλία και σου φέρνει τα καλύτερα καφτάνια!!!!!!!!!!Το star.gr πήγε Βραζιλία και σου φέρνει τα καλύτερα καφτάνια!!!!!!!!!!Το star.gr πήγε Βραζιλία και σου φέρνει τα καλύτερα καφτάνια!!!!!!!!!!Το star.gr πήγε Βραζιλία και σου φέρνει τα καλύτερα καφτάνια!!!!!!!!!!

15262225_Poko_Pano_S13_054_limghandler.jpgΤο star.gr πήγε Βραζιλία και σου φέρνει τα καλύτερα καφτάνια!!!!!!!!!!15262226_Poko_Pano_S13_079_limghandler.jpg
15262215_Cia_Maritima_Rio_S13_074_limghandler.jpg


 15262216_Cia_Maritima_Rio_S13_078_limghandler.jpg


Σου άρεσε;

Σχολίασε