Ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά και τοπικές βροχές στα βόρεια της χώρας | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά και τοπικές βροχές στα βόρεια της χώρας

Ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά και τοπικές βροχές στα βόρεια της χώρας Ηλιόλουστος αλλά και με λίγες νεφώσεις προβλέπεται ο καιρός για σήμερα Τρίτη, ωστόσο από το απόγευμα θα χαλάσει κυρίως στα βόρεια της χώρας, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.



Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες αρχικά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και αργότερα και στις υπόλοιπες περιοχές. Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν κυρίως το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως το απόγευμα στα βόρεια, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το απόγευμα, όποτε θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στη Θεσσαλία και πιθανώς στα υπόλοιπα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται αίθριος καιρός αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις στα βόρεια της χώρας και πιθανά να εκδηλωθούν καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.






Σου άρεσε;

Σχολίασε