Πασχαλινά μυστικά για να αναστηθεί το δέρμα σου! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Πασχαλινά μυστικά για να αναστηθεί το δέρμα σου!

Πασχαλινά μυστικά για να αναστηθεί το δέρμα σου!Η επιδερμίδα σου είναι το Α και το Ω της ομορφιάς σου και έτσι πρέπει και τις γιορτινές αυτες μέρες να το φροντίσεις, με όπλο σου το αυγό! Οι γιορτινές ημέρες έφτασαν και πάλι και εσύ ετοιμάζεσαι σιγά-σιγά για να γοητεύσεις τον καλό σου και στην πασχαλινή σας εξόρμηση με το βασικό σου όπλο: την ομορφιά σου! Ομορφιά λοιπόν σημαίνει πάνω από όλα βελούδινο...
δερμα και απαλή και μεταξένια επιδερμίδα, που είναι η βάση για να λάμψεις. Έχεις δει ποτέ καμία κούκλα με χάλια, θαμπό και άτονο δέρμα; Γι'αυτό διάβασε παρακάτω για να λάμψεις χωρίς προηγούμενο τις γιορτινές μέρες που έρχονται!
Γενικά: μην υποτιμάς τον ήλιο: νομίζεις ότι είναι πολύ νωρίς για να φορέσεις την αντηλιακή σου; Και όμως κουκλίτσα αν δεν θέλεις να γεμίσεις ρυτίδες το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απλώνεις την αντηλιακή σου αυτές τις γιορτινές μέρες ειδικά αν έχεις σκοπό να σουβλίζεις με τις ώρες και δεν θέλεις να καταλήξεις ροδοκόκκινη σαν το κατσικάκι! Τώρα λοιπόν που προβλέπεται να σε δει περισσότερο ο ήλιος, άπλωσε το πρωί την αντηλιακή σου είτε μόνη της σαν βάση για το μέικ-απ ή απλά άπλωσε ένα προϊόν που προσφέρει κάλυψη και αντηλιακή προστασία μαζί. Πρόσεξε μόνο να την απλώσεις καλά και να διαλέξεις μια απόχρωση που να ταιριάζει ακριβώς με την απόχρωση της επιδερμίδας σου.
Το αυγό είναι το μυστικό για τα μάτια σου οπότε μην το φας, άπλωσέ το!
Το αυγό είναι το μυστικό για τα μάτια σου οπότε μην το φας, άπλωσέ το!
Για τα μαλλιά σου ρε γαμώτο: έχεις ξηρές και ταλαιπωρημένες άκρες στα μαλλάκι σου; Τότε κάνε το σταυρό σου μέρες που είναι, πάρε κάποιο από τα αυγουλάκια που δεν έβαψες κόκκινα γιατί δεν βγήκαν πολύ σφικτά και φτιάξε τέλεια μάσκα μαλλιών.
Τι θα χρειαστείς: αβοκάντο, έλαιο σταριού και ωμό αυγό, ανακάτεψέ τα, άπλωσέ τα και θα δεις το μαλλάκι σου απαλό κυρίως χωρίς φριζάρισμα!
Για βαθιά ενυδατωμένα μαλλιά: ανακάτεψε 2 ολόκληρα αυγουλάκια με 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και πασάλειψε τα μαλλάκια σου.Τύλιξε το κεφαλάκι σου με ένα πλαστικό σκούφο και άφησε το για 10 λεπτά και ξέβγαλε! Δεν θα πιστεύεις πόσο λαμπερά και ενυδατωμένα θα είναι τα μαλλάκια σου μετά!
Βελούδινη επιδερμίδα το Πάσχα με τα κατάλληλα τιπ!
Βελούδινη επιδερμίδα το Πάσχα με τα κατάλληλα τιπ!
Για τα μάτια σου μόνο: αν πάλι έχεις (από το ξενύχτι των ημερών) κύκλους ή σημάδια ακόμη και λεπτές γραμμούλες για να μην πούμε ρυτίδες, δεν έχεις παρά να αφήσεις το αυγό να κάνει έστω και προσωρινά το θαύμα του! Δεν έχεις παρά να ξεχωρίσεις το ασπράδι από τον κρόκο του αυγού και να απλώσεις το ασπράδι κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες σου και θα δεις την περιοχή κάτω από τα μάτια πιο φωτεινή από ποτέ και το βλέμμα σου είναι πιο λαμπερό από ποτέ!
Για σφιχτό δερματάκιάσε το αυγό να κάνει το θαύμα του! Αυγό, μέλι και ελαιόλαδο είναι το μυστικό για να δεις το δερματάκι σου πιο απαλό και μεταξένιο από ποτέ! Πιο συγκεκριμένα για το πρόσωπο, ο συνδυασμός αυγού και λεμονιού, συσφίγγει και τονώνει την επιδερμίδα και δνε θα χρειαστείς τίποτα περισσότερο από τον χυμό μισού λεμονιού και 1 ασπράδι αυγού για να απολαύσεις την πιο σούπερ επιδερμίδα!


Σου άρεσε;

Σχολίασε