Σοκ: Ποιος πυροβόλησε την Τζένιφερ Λόπεζ; | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Σοκ: Ποιος πυροβόλησε την Τζένιφερ Λόπεζ;

Σοκ: Ποιος πυροβόλησε την Τζένιφερ Λόπεζ;Κοψοχολιάστηκε η διάσημη λατίνα με τους πυροβολισμούς που ακούστηκαν την ώρα που γύριζε το νέο της βίντεο-κλιπ. Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) βρισκόταν στο Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα για το κλιπ της νέας της συνεργασίας με τον Πίτμπουλ, μεγάλο μέρος του οποίου πραγματοποιήθηκε στην παραλία με...
πολλούς χορευτές και συνεργάτες.
Ξαφνικά, όλα πάγωσαν όταν οι άνθρωποι της ασφάλειάς της, έτρεξαν και άρπαξαν τη σταρ φυγαδεύοντάς την κακήν κακώς, φοβούμενοι ακόμη και για τη ζωή της, μετά από πυροβολισμούς που ακούστηκαν πολύ κοντά από το σημείο των γυρισμάτων.
Ούτε στιγμή δεν αφήνει από τα μάτια του την Τζένιφερ ο Κάσπερ.
Ούτε στιγμή δεν αφήνει από τα μάτια του την Τζένιφερ ο Κάσπερ.
Η αστυνομία που χτένισε την περιοχή συνέλαβε αρκετούς ανθρώπους,που όμως πολύ σύντομα άφησε ελεύθερους αφού δεν υπήρξε το παραμικρό στοιχείο για την εμπλοκή τους στο όλο ζήτημα.
Τη στιγμή των πυροβολισμών, η 43χρονη σταρ γύριζε μια συνέντευξη για το "Εtertainment Tonight", συνέντευξη όμως που τελείωσε πολύ αργότερα, αφού διακόπηκε γρήγορα.
Τελικά, τέλος καλό όλα καλά, αν και παρά τις προσπάθειες της αστυνομίαςδεν προέκυψε απάντηση στην ερώτηση "ποιός πυροβόλησε τελικά την JLo"
Δίπλα στη διάσημη τραγουδίστρια κάθε λεπτό βρισκόταν ο αγαπημένος της,Κάσπερ Σμαρτ, ο οποίος αυτή τη φορά είχε φέρει μαζί του και τη μαμά του.



Σου άρεσε;

Σχολίασε