Δείτε τι θα συμβεί στο τελευταίο επεισόδειο για φέτος στα Κλεμμένα όνειρα | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Δείτε τι θα συμβεί στο τελευταίο επεισόδειο για φέτος στα Κλεμμένα όνειρα

Δείτε τι θα συμβεί στο τελευταίο επεισόδειο  για φέτος στα Κλεμμένα όνειρα Την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 21:15 θα ρίξει αυλαία, γι’ αυτή τη σεζόν, η επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Mega, «Κλεμμένα Όνειρα».
Η σειρά ολοκληρώνει τον 2ο κύκλο της, με ένα επεισόδιο μεγάλης διάρκειας, με τους ήρωες να βρίσκονται σε κρίσιμα σημεία της ιστορίας τους και με την αγωνία για τις...
.εξελίξεις να βρίσκεται στην κορυφή.

Η σειρά του Mega έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό σε όλες τις ζώνες προβολής της, σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης σεζόν 37,5 % που αντιστοιχεί σε 1.439.000 τηλεθεατές. Θερμή ανταπόκριση έχει η σειρά στο γυναικείο κοινό με τα ποσοστά να ανέρχονται σε 50,4% για τις γυναίκες 15-24 και 37,6% για τις γυναίκες 15-44, ενώ 2.109.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν τη σειρά τουλάχιστον για 1 λεπτό.



Λίγα λόγια για το τελευταίο, μεγάλης διάρκειας, επεισόδιο της σεζόν:

Η Σάννυ συναντιέται με τον Θεόφιλο και με τα πολλά καταφέρνει να τον παρασύρει και να ομολογήσει ότι αυτός σκότωσε τη γυναίκα του. Η Νάνσυ πέφτει από τα σύννεφα όταν μαθαίνει από την Τάνια τα νέα για τον Θεόφιλο. Η Χρύσα, πικραμένη και θυμωμένη από τα λόγια του Ρώσου, πακετάρει τα πράγματά της και ετοιμάζεται να φύγει απ’ το σπίτι. Ο Δημήτρης προσπαθεί να καθησυχάσει την Άννα και τη διαβεβαιώνει ότι ο Μπίλυ θα βρεθεί.

Η Εύα φτάνει στο σπίτι της Φαίης και της ζητάει να συμφιλιωθούν. Η Φρύνη παρατηρεί ανήσυχη πως οι συχνές κράμπες της Φαίης κάνουν για άλλη μια φορά την εμφάνισή τους. Ο Σταύρος λέει στη Βίκυ πως μετά από το γάμο του θέλει να μιλήσουν ανοιχτά για όλα.

Η Βίκυ ξεκινά μόνη της, αργοπορημένη, από το σπίτι για να πάει στο γάμο του μονάκριβου γιου της. Τίποτα δεν μπορεί να την κάνει να υποψιαστεί αυτά που πρόκειται να συμβούν…


Σου άρεσε;

Σχολίασε