Μαγιό καλοκαίρι 2013 - οι τάσεις της μόδας | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Μαγιό καλοκαίρι 2013 - οι τάσεις της μόδας



Οι τάσεις της μόδας στα μαγιό για τη σεζόν άνοιξη - καλοκαίρι 2013 περιλαμβάνουν εκπληκτικά μαγιό που κάνουν την γυναίκα να φαίνεται εξαιρετικά "ελκυστική".  Στο άρθρο αυτό παρουσιάζουμε τις τάσεις της μόδας στα μαγιό για την σεζόν άνοιξη - καλοκαίρι 2013.
Μαγιό 2013 - Οι τάσεις της μόδας
Οι τάσεις της μόδας στα μαγιό για τη σεζόν άνοιξη - καλοκαίρι 2013 περιλαμβάνουν:
1. Μαγιό Colorfoul 
Μαγιό καλοκαίρι 2013
Όταν λέμε Colorfoul μαγιό, εννοούμε τα μαγιό που έχουν έντονα χρώματα ή μοτίβα που σκοπό έχουν να τραβήξουν τα βλέμματα από μακριά. Στην ουσία πρόκειται για eye - catcher χρώματα και σχέδια που το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μένουν απαρατήρητα. Τα μαγιό αυτά είναι κατάλληλα για γυναίκες που θέλουν να τραβούν την αντρική προσοχή κατά το πέρασμά τους στις παραλίες.
2. Μαγιό Wild touch
Μαγιό καλοκαίρι 2013
Τα μαγιό wild touch έρχονται δυναμικά στη μόδα για τη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2013. Πρόκειται για μαγιό που συνήθως έχουν μια θεματική ενότητα που θυμίζει άγρια φύση. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι "λεοπαρδαλέ" εκτυπώσεις, τα χρώματα της ζέβρας, μαγιό με ρίγες, μαγιό με βούλες, κ.τ.λ. Τα μαγιό αυτά είναι κατάλληλα για γυναίκες που που έχουν "άγρια ένστικτα"  και βρίσκονται συνεχώς σε "επαγρύπνηση" 
3. Μαγιό Bandeau bikinis
Μαγιό καλοκαίρι 2013
Αναφερόμαστε στα μαγιό Bandeau - στράπλες τα οποία έρχονται δυναμικά για το καλοκαίρι του 2013. Τα μαγιό αυτά προσδίδουν έντονη θηλυκότητα και υπέροχο στιλ, ωστόσο δεν είναι για όλες τις γυναίκες. Γενικά θα λέγαμε ότι ταιριάζουν περισσότερο για γυναίκες που έχουν μεσαίου μεγέθους στήθος. Οι γυναίκες που έχουν μικρό στήθος θα πρέπει να το αποφύγουν επειδή αυτά τα μαγιό τονίζουν ιδιαίτερα την περιοχή του στήθους. Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος επίσης πρέπει να τα αποφύγουν επειδή είναι πιθανόν να μην τους παρέχουν ικανοποιητική "στήριξη".
4.  Μαγιό Monokinis
Μαγιό καλοκαίρι 2013
Πιο σέξι από τα μαγιό monokinis ίσως δεν υπάρχουν. Αυτά τα ολόσωμα μαγιό κάνουν το γυναικείο σώμα ιδιαίτερα ελκυστικό και αναδεικνύουν τα χαρίσματα του σώματός σας. Τα μαγιό αυτά είναι κατάλληλα για γυναίκες που έχουν αρκετά καλό σώμα και θέλουν να το τονίσουν ιδιαίτερα. Αν θέλετε λοιπόν οι άντρες να μην ξεκολλάνε τα βλέμματα από πάνω σας, τότε αυτού του είδους τα μαγιό είναι κατάλληλα.
5. Μαγιό - High-waisted bikinis
Μαγιό καλοκαίρι 2013
Αναφερόμαστε στα μαγιό που το ύφασμά τους στην περιοχή της μέσης φτάνει αρκετά ψηλά. Αυτά τα μαγιό θυμίζουν και λίγο από παλαιότερες εποχές, ωστόσο όπως φαίνεται είναι μέσα στις τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι του 2013. Τα high waisted είναι κατάλληλα για γυναίκες που έχουν μια μικρή κοιλίτσα και που δεν αισθάνονται και τόσο άνετα να την αναδεικνύουν. 
6. Μαγιό criss-cross straps ή ruffles
Μαγιό καλοκαίρι 2013
Πρόκειται για μαγιό με πολλά "λουράκια" και περίεργα δεσίματα, τα οποία είναι ιδιαίτερα ελκυστικά και κάνουν τη γυναίκα αρκετά σέξι. Τα μαγιό αυτά είναι στη μόδα για το καλοκαίρι του 2013 και όχι άδικα. Εκτός από τα criss - cross straps, στη μόδα είναι και τα μαγιό με ruffles. Αναφερόμαστε στα μαγιό με βολάν, τα οποία είναι και αυτά εξίσου ελκυστικά. Όλα αυτά τα μαγιό είναι κατάλληλα για γυναίκες που προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Άλλωστε ως γνωστόν η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. 


Σου άρεσε;

Σχολίασε