Η sexy κόρη του ιδιοκτήτη της Φόρμουλα 1 στο Playboy- Φωτογραφίζεται και φοράει μόνο τα διαμάντια της | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Η sexy κόρη του ιδιοκτήτη της Φόρμουλα 1 στο Playboy- Φωτογραφίζεται και φοράει μόνο τα διαμάντια της


Η κόρη  sexy του ιδιοκτήτη της Φόρμουλα 1 στο Playboy-  Φωτογραφίζεται και φοράει μόνο τα διαμάντια της Έχοντας τα επίμαχα σημεία του κορμιού της καλυμμένα με διαμάντια φωτογραφήθηκε για την αμερικάνικη έκδοση του Playboy η 28χρονη Ταμάρα Έκλεστοουν. Ότι δηλαδή πιο κοντά έχει η Ευρωπαϊκή ήπειρος σε Πάρις Χίλτον.
Άνοιγμα στην Αμερικάνικη αγορά επιχειρεί να κάνει η διαβόητη κόρη του Μπέρνι Έκλεστοουν, ιδιοκτήτη της Φόρμουλα 1, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο που ξέρει. Χρησιμοποιώντας...
δηλαδή το σώμα της.
Όπως είναι προφανές η Ταμάρα δεν έχει ανάγκη τα λεφτά του Χιου Χέφνερ, όσο και αν επιμένει ότι «θέλει να βγάζει το δικό της χαρτζιλίκι».

Αυτό που έχει ανάγκη, ωστόσο, είναι να κάνει τους Αμερικανούς να την δουν ως την Ευρωπαία Πάρις Χίλτον (μπας και καταφέρει να κάνει καριέρα αντίστοιχη της Κιμ Καρντάσιαν).
Έναν χαρακτηρισμό που, στην συνέντευξη, δηλώνει από μόνη της ότι αποποιείται «Κάθε φορά που έρχομαι στις ΗΠΑ, ο κόσμος μου λέει 'Είσαι η Ευρωπαία Πάρις Χίλτον'. Αλλά δεν είναι έτσι. Το ξέρω ότι δεν πρόκειται να γίνω ποτέ τόσο επιτυχημένη όσο ο πατέρας μου, αλλά βαριέμαι με το να μην κάνω τίποτε. Δεν μπορώ να πηγαίνω από διακοπές σε διακοπές χωρίς να έχω κίνητρο».
Όσον αφορά την συγκεκριμένη φωτογράφηση, η 28χρονη δηλώνει «Είμαι πολύ περήφανη. Ως γυναίκα, πιστεύω ότι πρέπει να αγαπήσουμε το σώμα μας και νιώθουμε όμορφες τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Το Playboy είναι ένα θρυλικό περιοδικό και για περίπου 60 χρόνια έχει φιλοξενήσει στις σελίδες του μερικές από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου. Με τιμά να είμαι μέρος της κληρονομιάς που θα αφήσει πίσω του».



Σου άρεσε;

Σχολίασε