Μπιγιονσέ: Έμαθε το χορευτικό για την διαφήμιση των H&M μέσα σε 5 λεπτά! (VIDEO FOTO) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Μπιγιονσέ: Έμαθε το χορευτικό για την διαφήμιση των H&M μέσα σε 5 λεπτά! (VIDEO FOTO)


Μπιγιονσέ: Έμαθε το χορευτικό για την διαφήμιση των H&M μέσα σε 5 λεπτά!Το φυσικό ταλέντο της την έβγαλε ασπροπρόσωπη για της ανάγκες του νέου διαφημιστικού.
Είναι γνωστή για τις χορευτικές της ικανότητες και την μοναδική της φωνή.
Αυτό το απέδειξε ακόμη μια φορά για τις ανάγκες του τραγουδιού Standing On The Sun, που παρουσιάζεται στην καινούργια καμπάνια των καταστημάτων H&M. Η 31χρονη είχε μόλις 5 λεπτά χρονικό...
περιθώριο να μάθει τις χορευτικές κινήσεις για το νέο κλιπ και κατάφερε να δώσει ένα υπέροχο αποτέλεσμα παρά την πίεση του χρόνου.
Ο χορογράφος Φρανκ Γκάτσον δήλωσε πως έχει μοναδικό ταλέντο στο να μαθαίνει γρήγορα τις κινήσεις, ενώ στο backstage φαίνεται και η ίδια να δηλώνει ότι έχει μόλις 5 λεπτά για να μάθει τις κινήσεις.
Στα βίντεο των γυρισμάτων φαίνεται ότι προσπαθεί να χαλαρώσει πριν το επόμενο γύρισμα, ενώ σε άλλο δείχνει ήρεμη και γεμάτη αυτοπεποίθηση ώστε να μάθει τις κινήσεις.
«Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε κάποια σαν τη Μπιγιονσέ για τη καμπάνια μας. Δεν καταλαβαίνει πόσο σημαντική είναι», δήλωσε ο Ντόναλντ Σνάιντερ, creative director των H&M.
Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο.





Σου άρεσε;

Σχολίασε